Про гарячий секс-скандал повідомили читачі «33-го каналу».

Останні новини району вже обговорює вся область. Шокуючий секс-скандал спалахнув між двома братами-близнюками, які не могли поділити кохану наречену. Як стало відомо, вагітною була від одного, а виходила заміж за іншого. Шокуючі новини наречений дізнався перед весіллям. А розповіла все найкраща подруга нареченої. Чому ж так сталось, якщо це була справжня історія кохання, та чим закінчились гарячі пристрасті тижня — читайте далі.

Сергій та Славко – два брати-близнюки. Їм обом по 29 років. Сергій вже більше 5 років зустрічався із коханою Іриною. З перших місяців стосунків казав, що мріє з нею одружитись. Вони і справді були красивою парою. Спочатку людям навіть і не вірилось, що ще може бути таке сильне і справжнє кохання, бо вони і справді були опорою один для одного.

Кохана була на 5 років молодшою за нього. І її кохання здавалось таким щирим та невинним. І ось після довгих зустрічань молодята вирішили побратись. Це ні для кого не стало сенсацією, навпаки, люди чекали цієї звістки, бо щиро раділи за молодят.

А потім ще і дізнались, що Іра вагітна. Яка це радість та щастя, — думали всі жителі. Проте наречена різко змінилась. Іра стала закритою та постійно ходила засмучена. Не розмовляла із людьми, та десь ділася її привітність… Думали, можливо, ранні терміни вагітності. Але потім сталось страшне: за місяць до весілля вона намагалась покінчити життя самогубством. Ще така молода, а вже вирішила обірвати своє життя. Іра випила більше 2 пластинок сильних заспокійливих таблеток. На щастя, вчасно додому прийшла мама та викликала «швидку». Наречену та її дитину врятували, вони лише нещодавно виписались із лікарні. Але причини такого вчинку ніхто не знав… Рідні навіть подумали, що вона не хотіла цієї дитини. Але чому?

Злякалась вся околиця. Бо по цій дівчині ніколи не було видно, що вона може щось із собою скоїти. Її найкраща подруга не змогла мовчати і про все розповіла батькам та нареченому.

Виявляється, брат нареченого Славко спокусив дівчину свого брата. Напоїв її алкоголем, а потім і згвалтував. Якраз в період, поки інший був у відрядженні. Вже за декілька тижнів вона дізналась про вагітність. Але через постійні залякування брата свого коханого вирішила, що буде мовчати.

Вагітність проходила добре, але на серці в неї спокою не було. Вона не могла собі пробачити зраду та й жити далі із небажаною вагітністю теж не могла. Коли ж про все дізнались рідні, то і плітки розлетілись по всьому району. Всі чекали одного: побачити, що робитиме далі наречений після такого.

І його вчинок шокував усіх. У самому центрі району він побив свого рідного брата. Посеред теплого весняного дня стояло зборище людей, всі спостерігали за тим, як наречений розправляється зі своїм рідним братом. Це був справжній людський суд, бо всі присутні знали та підтримували таку розплату за жорстокий вчинок із нареченою рідного брата…

Район і далі «гуде», проте кажуть, що брата ніхто ще і досі не бачив. А от Сергій з Іриною весілля вирішили не переносити, а, навпаки, почали активно до нього готуватись..

Марина Романова