На успіх насамперед зможуть розраховувати ті, хто готовий втілювати в життя найсміливіші — якщо не сказати, відчайдушні цілі — і буде активно наближати підсумок своєї роботи.  Принаймні так стверджують кращі астрологи  України. Особливо вдалими і вигідними стануть фінансові операції — питання такого роду стануть вирішуватися швидко і напрочуд легко, як нібито за помахом чарівної палички.

Овен

Завтра ви можете зануритися в свій власний світ, але він буде наповнений яскравими фарбами. Розпочинаючи роботу, головне, не дивитися у різні боки, точніше, не відволікатися на порожні розмови і особливо суперечки, які не принесуть жодної користі, зате заберуть необхідні для роботи сили.

Телець

Будь-яка дрібниця може вас засмутити. Але перш ніж почати сумувати, подивіться на питання з різних кутів, може воно і зовсім не варте вашого негативу. День сприятливий для будь-яких фінансових операцій, зокрема, оформлення інвестицій і кредитів, велика також ймовірність несподіваного прибутку — наприклад, дострокової виплати гонорарів або премії.

Близнюки

У понеділок ви можете чимось дуже серйозно захопитися, що забудете про все на світі. В роботі, попри її важливість і терміновість, необхідно час від часу робити перерви, інакше втома дуже швидко дасть про себе знати, і вже завтра ви не зможете виконати навіть програму-мінімум.

Рак

Що б завтра не сталося, ви захочете себе пожаліти. Що ж, іноді і це корисно. День, коли ініціатива не виявиться караною, а, навпаки, буде всіляко вітатися, тому можна і треба пропонувати керівництву якомога більше нових ідей, воно це обов’язково оцінить.

Лев

Постарайтеся вирішити всі накопичені завдання, адже ваша активність завтра буде на висоті. Якщо ви є для багатьох своїх друзів і знайомих незаперечним авторитетом, постарайтеся його не втратити: даючи поради, за якими до вас сьогодні, можливо, звернуться, будьте чесні в кожному слові.

Діва

Завтра Діві легше звичайного будуть даватися справи, що вимагають копіткої уваги і терпіння. Проблеми, без яких не обійдеться нинішній день, ближче до обіду вирішаться легко і просто — як нібито самі собою, не залишивши про себе навіть спогадів, не кажучи вже про більш відчутні наслідки.

Терези

Вам може захотітися продемонструвати людям всі свої почуття. Але найчастіше ви будете показувати свою образу. Пропозиція нової посади, отриманої від керівництва в цей день, на перший погляд здасться надзвичайно вигідним, а на другий — таким і виявиться, так що варто якнайшвидше його прийняти.

Скорпіон

Зірки рекомендують вам провести 31 травня вдома. Займіться приємними клопотами. День сприятливий для спілкування з друзями і родичами, а ось романтичне побачення краще перенести на інший час — сьогодні є ймовірність серйозної сварки на порожньому місці.

Стрілець

Необережна поведінка Стрільця може стати джерелом великої безлічі образ і конфліктів. Тим, хто хоче домогтися поставленої мети, необхідно попри все повірити в себе, інакше вам не вдасться навіть поміняти лампочку, не кажучи вже про більш серйозні завдання.

Козоріг

Вам слід зайнятися фінансовими питаннями. При цьому не акцентуйте уваги на негативних моментах. День, коли вдасться вирішити важливу проблему, яка довгий час не давала дихати на повні груди, до того ж станеться це без будь-яких зусиль з вашого боку — як нібито за помахом чарівної палички.

Водолій

31 травня вас зовсім не буде хвилювати чужа думку. Але постарайтеся не конфліктувати з оточуючими на цьому ґрунті. Ті, хто отримає пропозицію змінити місце роботи, можуть довго не роздумувати — умови на посаду, яку вони отримають, будуть набагато краще попередніх, так і в грошах ви серйозно виграєте.

Риби

Завтра хтось може захотіти скористатися вашими почуттями. Будьте обережні! Нові інтереси, які можуть з’явитися у вас в цей день, піднімуть вам настрій і поліпшать ваше сприйняття навколишньої дійсності, завдяки чому частіше станете спускатися з небес, де перебуваєте, на землю.