30 травня український гурт Go_A відіграв свій перший сольний концерт після повернення до України із “Євробачення”. На їхній виступ в Києві, де квитки на нових зірок коштували всього по 600 гривень, потрапила команда вінничан. І солістка  гурту Go_A Катерина Павленко вітатала наших земляків гучним: “Привіт, хлібороби!” Та обіцяла виступити у Вінниці вже цього літа…

– На цей концерт в Інтернеті було всього 500 квитків на всю Україну і ми вирішили їх негайно брати! Та й ціна досить демократична, як для гурту із такою популярністю нині в Україні, Європі та світі. Бо квитки були всього по 600 гривень і розлетілись, як гарячі пиріжки на столичному фуд-фесті. До речі, цей концерт Go_A відбувся у фіналі 13-го Київського фуд-фесту від «Всі. Свої» на Десятинній… Бо до “Євробачення” гурт не зміг тут заграти через карантин. А в неділю, 30-го, майданчик не зміг вмістити всіх бажаючих доторкнутись до співу нової зірки – Каті та її хлопців!, – розповіла фанатака гурту GO_A із Вінниці  Олександра.

На щастя, дощ не зміг завадити виступу музикантів GO_A на День Києва, бо нас мочило із неба хвилин 20, не більше…

Одну композицію із GO_A заграв бандурист, який свого часу пішов із гурту… А коли глядачі почули перші акорди хітових рейвів “Shum” та “Соловей”, то всі 500 щасливчиків вже танцювали, стрибали і фільмували на телефони цей виступ …

Вже після концерту нам вдалось зробити селфі із Катериною, яка назвала команду вінничан  “хліборобами”… Вона проста, доступна і зовсім не «зазірчилась».

Ось фото і відео із першого концерту GO_A в Україні після “Євробачення”.

Нагадаємо, що солістка GO_A Катерина Павленко відповіла російським фанам гурту на їхні численні прохання приїхати виступати до РФ.

– Ні, я до вас не поїду. Приїжджайте ви до нас. Подивитеся, як тут у нас… Тільки не на танках, – сказала Павленко.

Також солістка українського гурту Go_А Катерина Павленко прокоментувала чутки про стосунки з лідером переможців “Євробачення-2021” Måneskin Давидом Даміано.

Відеокоментар виконавиці опублікований в Тiktok користувача sacrilegum. Вона відповіла на запитання шанувальників з приводу ймовірного роману з солістом колективу Maneskin в прямому ефірі в Instagram.

Вокалістка зазначила, що ніяких романтичних стосунків між ними немає.

“Мені здається, що ми більше схожі на брата і сестру. А взагалі він дуже класний і харизматичний хлопець”, – сказала вона.

Гурт Go_A посів п’яте місце на цьогорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у Роттердамі. Від глядачів українські музиканти отримали 267 балів (це другий після Італії результат), від професійного журі — 97 балів.

Музиканти від початку були одними з фаворитів глядачів, букмекери пророкували їм високий результат, а акредитовані журналісти назвали їх та італійців найкращими серед учасників.

Go_A стали першими артистами, які виконали на “Євробаченні” пісню, написану на 100 відсотків українською мовою. Після конкурсу “Shum” посідає перше місце в рейтингу Spotify в Італії та ще семи європейських країнах.