Зірки наділять вас гострою, часом непередбачуваною, реакцією на те, що відбувається – попереджають кращі астрологи України. Слова або події, на які ще вчора людина реагувала спокійно, завтра здатні раптом його образити, заінтригувати або розвеселити.

Овен

Найефективніший шлях для Овна-це не противитися обставинам і спокійно плисти за течією. У цей день безглуздо сперечатися з долею і тим більше намагатися діяти за суворим планом.

 Телець

Творчий порив може захопити Тельця абсолютно несподівано, буквально на рівному місці. Без попередження, як цунамі. Ця хвиля накриє тільця з головою, віднесе в незрозумілі далі, змусить забути про всі поточні справи і плани.

Близнюки

Ніякі непередбачені обставини не зможуть збити Близнюків з ритму. Можливо, якісь незаплановані події на час відвернуть їх, але це не завадить Близнюкам сорганізоваться і все-таки довести свої справи до кінця.

Рак

День у Рака в цілому обіцяє пройти спокійно і позитивно. Проте, протягом дня можливі несподівані повороти. Не виключено, що якась зустріч різко змінить всі ваші плани.

Лев

Сьогодні в життя Лева увірветься свіжий струмінь! Можливо, це буде якесь нове, незвичне почуття. Або, можливо, випадковий погляд на знайомі речі змусить Лева побачити в них несподіваний сенс.

Діва

Зірки гороскопу будуть прихильні до Діви! День обіцяє складатися досить позитивно і без особливих потрясінь.

Терези

День буде щільно наповнений подіями, які можуть спровокувати у Терезів спалах раптового гніву. З боку це буде схоже на те, як якщо б хтось вирішив пограти з сірниками поруч з бочкою бензину.

Скорпіон

Сьогодні день у Скорпіона обіцяє складатися досить вдало. З самого ранку зірки гороскопу будуть налаштовувати вас на позитивний лад, наповнюючи спокійною, впевненою силою.

Стрілець

Стрільцю буде дуже корисний повноцінний відпочинок в колі найближчих людей. Швидше за все, вільний час йому захочеться провести вдома, проте протягом дня плани Стрільця можуть неодноразово змінюватися.

Козеріг

Сьогодні Козерогу захочеться нарешті відпочити і розслабитися, ось тільки вийде це навряд чи. До кінця дня у вас виникне маса справ.

Водолій

Водолія можуть очікувати різноманітні сюрпризи! У його серці може спалахнути несподівана і бурхлива пристрасть, яка навряд чи обмежиться простим романом.

Риби

Сьогодні Риб краще не провокувати! Навіть попри їх уявну поступливість і безтурботність.

Тетяна Кондратьєва