Дорожньо-транспортні пригоди стались у Вінниці, Тульчині та Хмільнику. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили троє  людей. Слідчими розпочаті кримінальні провадження.

Аварія у Вінниці на вулиці Московській сталась близько 10. 50 години.

За попередньою інформацією слідства, 32 – річний вінничани, керуючи іномаркою Dacia, допустив наїзд жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці.

Повідомляє поліція Вінницької області.

У результаті автопригоди на 60 – річну потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

Ще одна аварія сталась у м. Тульчин.

Близько 11. 20 години 26 – річний водій скутера не впорався з керуванням та в’їхав у паркан.

Внаслідок аварії кермувальника двоколісного транспортного засобу госпіталізовано до медичного закладу.

У Хмільнику на вулиці Пушкіна близько 12.30 години 45 – річний водій автомобіля «ВАЗ» під час повороту не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мопедом.

У результаті автопригоди 18 – річний кермувальник транспортного засобу госпіталізований до місцевої лікарні.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Марина Романова