Дбати про добробут пайовиків, чесно виконувати зобов’язання та мати якісні партнерські відносини – завжди пріоритет для МХП. Висловлюємо щиру подяку за вашу довіру і повідомляємо, що підприємство й надалі готове співпрацювати з кожним із вас.

Якщо ваш договір оренди невдовзі (у поточному чи наступних роках) закінчується – ви маєте можливість продовжити його у зручний для вас момент.

Як діяти:

Потрібно підійти у найближчий до вас виробничий підрозділ ПрАТ «Зернопродукт МХП», звернутися до фахівця земельного відділу переукласти угоду.

Власникові паю при собі потрібно мати такі документи: паспорт, ідентифікаційний код, документ, що підтверджує право власності на земельну ділянку.

За наявності всіх цих документів ми оформимо додаткову угоду до договору оренди або укладемо новий договір, які будуть підписані протягом 10-15 хвилин.

Підписавши договір оренди, ви щороку матимете стабільну виплату і можливість вибирати, у якій формі зручніше її отримати: зерном чи грішми.

Орендні кошти ПрАТ «Зернопродукт МХП» виплачує щороку, починаючи з 1 січня. Пайовик сам обирає зручну дату отримання: для цього варто лише зателефонувати в земельний відділ компанії і повідомити про бажання отримати виплату.

Для зручності здебільшого кошти переказуємо на картковий рахунок орендодавця. Як наслідок – економія часу. За бажанням власника землі, кошти можуть перераховуватись і шляхом поштового грошового переказу.

Орендна плата за один пай – конкурентна.

Нові можливості та переваги для пайовиків ПрАТ «Зернопродукт МХП»

ПрАТ «Зернопродукт МХП» працює зі своїми орендодавцями відкрито, на принципах справедливості та чесності. Ми маємо низку програм: адресні та загальні.

Зернопродукт поважає своїх орендодавців — з усіма зна­йомі особисто. Ми цінуємо ваш час та довіру, тому, аби зменшити ваші клопоти та компенсувати незручності, коли вам доводиться приходити до нас на переукладання договорів оренди, ми вирішили надавати мотиваційні виплати. За укладання договору оренди в розрахунку 1000 гривень за рік оренди.

Тобто, якщо ви з нами продовжуєте договір на 10 років, окрім щорічної виплати за оренду, ми вам разово виплачуємо додаткових 10 000 грн.

Також є можливість отримати орендну плату авансом від 1 до 5 років – це залежить від ситуації.

Якщо пай дістався вам у спадок і вам треба переоформити документи, ми і тут про вас подбали. Зернопродукт заплатить вам 3000 грн — це буде компенсація витрат на переоформлення спадщини.

Маємо гарну програму для молодих батьків. При народженні дитини пайовики МХП отримують подарунок у грошовому еквіваленті. Батькам варто принести або переслати нам копію документа про народження немовляти, і ми подаруємо 2000 грн вашій родині.

Якщо наш пайовик захворів, він може звернутися до нас, і ми надамо благодійну допомогу на лікування.

Не стоїмо осторонь і в горі. Якщо помер наш пайовик, ми не тільки надаємо матеріальну допомогу у розмірі 2000 грн, але й забезпечуємо транспортом для перевезення небіжчика.

За пільговими цінами проводиться надання польових послуг для пайовиків та працівників.

Також для пайовиків Зернопродукту діє програма «Соці­альний магазин». У її межах здійснюється реалізація продукції за пільговими цінами з розрахунку на один пай:

Спільно з Благодійним фондом «МХП — Громаді» уже другий рік реалізовуємо проєкт «Посій насіння з МХП». Кожному нашому пайовикові роздаємо безкоштовно якісне насіння таких культур: буряків столових, огірка, моркви, редису, кабачка, салату та насіння квітів «Айстра». Восени також роздаємо кришки, аби всі наші пайовики могли зробити консервацію вирощених культур і взимку смачно ними поласувати.

Маємо програму «Лікар для села». Привозимо власним коштом лікарів у села нашої присутності. Вони обстежують пайо­виків Зернопродукту, якщо потрібно, виписують направлення до лікарень. Офтальмологи не тільки перевіряють зір, а й підбирають та видають безкоштовно окуляри.

Цьогоріч усі пайовики «Зернопродукт МХП» отримали Великодній подарунок: вітальну листівку та 200 грн. Вони могли самі визначити, як витратити ці кошти: купити пасочку чи доповнити святковий кошик. Ті люди, які мають паї, але територіально проживають за межами присутності підприємства, отримали кошти на карткові рахунки.

Літніх людей, яким виповнилося 90 років, вітаємо з днем народження — у подарунок вони отримують тепленькі ковдри. Є програма для багатодітних родин, сімей, які прожили в шлюбі 60 і більше років. Їх теж вітаємо з пам’ятними для них датами.

Дбаємо про добробут не тільки пайовиків, а й громад, де мешкають наші орендодавці. Спільно з БФ «МХП – Громаді» маємо низку програм, які реалізовуємо в кожному населеному пункті нашої присутності. Серед них: ремонт дошкільних та шкільних навчальних закладів, ФАПІв, допомога лікарням, ремонт доріг, розчищення та прибирання територій від снігу та бруду, освітлення вулиць, проведення водогонів, закупівля насосів для свердловин, встановлення дитячих ігрових майданчиків та майданчиків для відпочинку, встановлення зупинок, висадка дерев тощо.

Зернопродукт прозоро сплачує всі податки, тож наповнює місцеві бюджети

Зернопродукт, як і всі під­приємства агрохолдингу МХП, постійно працює над упровадженням нових інноваційних рішень. Ми слідкуємо за якістю грунтів, дотримуємося сівозміни, використовуємо органічні добрива, поля обробляє нова та сучасна тех­ніка. Запрошуємо вітчизняні та іноземні лабораторії, які проводять аналізи грунтів та рослин.

Надійно та з підтримкою – саме так бути пайовиком ПрАТ «Зернопродукт МХП».