Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

Тривожний сигнал на спецлінію 102 надійшов увечері 1 червня. Жінка повідомила, що її 32-річна донька, котра живе у Васютинцях Барської ОТГ з двома онуками 3 років та 5 місяців, зникла. За словами заявниці, через релігійні переконання її дочка мала наміри жити при церкві, і весною цього року вона вже йшла з дому та їхала до Києва. Телефону вона при собі не має.

«Орієнтування про зниклу жінку та її дітей надіслали усім територіальним підрозділам поліції Вінниччини та сусідніх областей, орієнтовано на їх розшук усі патрульні екіпажі поліції. Інформацію про зниклих розмістили у соцмережах та групах у мобільних додатках» – розповів керівник відділення поліції №1 Жмеринського районного відділу поліції Сергій Петлик. — І вже 2 червня до поліції зателефонувала вінничанка та повідомила, що у Центральному міському парку обласного центру на лавці вона бачила схожу жінку з дітьми, як у повідомленні про розшук у соцмережах.

Черговий екіпаж групи швидкого реагування роти особливого призначення поліції забрав жінку з дітьми. І згодом вона розповіла, що добралася до Вінниці, переночувала в готелі та збиралась шукати прихистку в церкві.

Втікачку передали рідним.

Ілона ВАЛЬТЕР