Сьогодні зірки робитимуть акцент на ваших емоціях– стверджують кращі астрологи України. Треба тримати себе в руках.

Овен

Доволі критичний день очікує Овнів. Вірогідні погані звістки, які застануть зненацька або змусять змінити намічені плани. Не виключені також конфлікти з партнерами і друзями або великий скандал в сім’ї. Постарайтеся уникати необережних висловлювань та зловживання алкоголем.

Телець

Прийом гостей, зустрічі з родичами або близькими друзями можуть привести до сварок і розбіжностей. Бажано якомога швидше розібратися у конфліктній ситуації. Несподівана звістка, яку ви можете отримати в другій половині дня, дозволить завершити колишні задуми. День сприятливий для поїздок і подорожей.

Близнюки

Сьогодні не виключені конфліктні ситуації, яка матимуть непередбачувані наслідки. Зірки радять час від часу стримувати свої емоції: холодний розум — кращий порадник у всіх кризових ситуаціях. Якщо не втратите рішучості в діях, то, ймовірно, досягнете бажаних результатів. Не піддавайтеся на провокації.

Рак

День сприятливий для поїздок і подорожей. Але це не позбавить вас від вирішення наявних проблем. Бажано розібратися у конфліктній ситуації, не відкладаючи її на потім.

Лев

Доволі критичний день очікує Левів. Деяка розпорошеність та бажання вирішити всі справи одним махом можуть привести до помилок або травм. По можливості відкладіть справи, пов’язані з важкими фізичними навантаженнями. Вірогідні погані звістки, які застануть вас зненацька або змусять змінити намічені плани. Присвятіть день прогулянкам, читанню.

Діва

День може бути сповнений різного роду несподіванок, як приємних, так і не дуже. Однак не слід нічого боятися, оскільки тепер ви в змозі все подолати. Підвищена працездатність змусить сьогодні ваших колег здивуватися тому, як швидко ви справляєтесь. Вечір цього дня запам’ятається зустріччю зі старим другом.

Терези

Несприятливий день для Терезів. Ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися схваленням його з боку впливових осіб. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень в особистому житті.

Скорпіон

Цей день пройде у спогадах, поверненні до минулого. Вірогідні зустрічі з давніми друзями або родичами. Можливий компроміс між бажаннями і почуттям обов’язку. Ваша емоційна стабільність сьогодні може бути під питанням.

Стрілець

День пов’язаний з правильним харчуванням, фізичними вправами і отриманням інформації. Посилиться ткож творчий потенціал та інтуїція. Надлишок енергії може привести до непорозумінь у спілкуванні з партнерами по роботі або змусить змінити початкові плани, а ось близька людина може дати слушну пораду. У стосунках із близькими людьми можливо повне взаєморозуміння.

Козеріг

Небезпечний день. Вірогідні неприємні звістки, які застануть вас зненацька. У сфері інтимних відносин буде деяка нестабільність. Ваш життєвий потенціал знижується — якщо ви будете надавати цьому багато значення, то ризикуєте впасти в депресію або, навпаки, проявити необгрунтовану агресію.

Водолій

Особливу увагу сьогодні варто звернути на стан бюджету: попереду додаткові матеріальні витрати, так що краще до них підготуватися заздалегідь. Ваші дії не надто схвалюватимуть близькі, у стосунках з якими, можливо, назріває конфліктна ситуація. Сфера особистого життя характеризується вкрай суперечливими тенденціями.

Риби

Сьогодні вірогідні несподівані грошові надходження, подарунки, допомога. Можливо, цей день дозволить вам здійснити найзаповітніші мрії щодо особи протилежної статі. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, напевно залишаться у вашому житті назавжди. Сни можуть бути віщими і зажадають правильного тлумачення.

Тетяна Кондратьєва