Школа танцю з Вінниці «Шахіна» продовжує завойовувати велику сцену. Так, нещодавно відбулись міжнародні змагання «Інтергалактика», на яких наші земляки показали красу, талант та розкішну хореографію. В результаті виграли 134 нагороди та головний кубок змагань – гран прі! У момент нагородження тренерка та засновниця студії Діана Подолянчук не могла бути поруч, адже саме в цей момент їй робили термінову операцію. То ж вболівала за вихованців з лікарняної палати і, зізнається, сліз радості не могла стримати!

Цьогоріч змагання «Інтергалактика» мали відбутись у Києві, але так як там була червона зона, їх вирішли провести у онлайн-форматі. Тому довелось знімати танці на відео та надсилати організаторам. Суперники були досить сильні – це представники з Японії, Литви, Польщі, Греції та України. Приємно, що нас так високо оцінили! Уявіть собі – ми зібрали цілий арсенал нагород! Маємо 67 золотих медалей, 32 срібних та 24 бронзових. За групові танці маємо чотири кубки. А гран-прі кубки дали ще окремо таким учням – Златі Коломієць, Аліні Байбак, Вероніці Плесній, Єлизаветі Павловський, Ангеліні Середюк та Іванні Шолубай. Головний кубок теж наш, – каже засновниця «Шахіни» Діана Подолянчук. – Я дуже щаслива, що мої вихованці серед найкращих. Фото з їхніми нагородами пересилали мені у палату. Впевнена, ця перемога підтримала і додала мені сил у такий складний момент!

Відзначимо, що у студії «Шахіна» займається близько сотні дітей. Їм викладають не лише танці народів світу, а й навчають акробатики, пластики та акторської майстерності. Свого часу Діана Подолянчук потрапила до ТОП-100 найталановитіших учасників шоу «Танцюють всі». А ще вона та її родина займаються волонтерством.

Вікторія Снігур