Останніми місяцями на матчах вінницького ФК «Нива» можна регулярно побачити відомого актора і «лігосмішника» Олександра Теренчука. Він не лише вболіває за улюблену команду, але й «розігріває» публіку перед грою та проводить цікаві конкурси у перерві поєдинку. Про ставлення до футболу, а також про зйомки нових сезонів популярного телесеріалу «Одного разу під Полтавою» Олександр Теренчук розповів «33-му каналу».

– Як і майже всі вінничани, я хочу, щоб в нашому місті був футбол, гра мільйонів. Вона збирає і приносить задоволення великій кількості людей. Футбольний клуб – це гарна візитівка міста. Раніше я був рінг-анонсером під час професіональних турнірів із єдиноборств. Що стосується «розігріву» перед футболом, то це дуже потрібно. Вінницька публіка – поки що дуже хаотична. Її потрібно вчити вболівати, круто підтримувати «Ниву»! Наприклад, придумувати певні «кричали». Поки що постійно у нас роблять це лише футбольні фанати, – наголосив він.

Зараз Олександр Теренчук продовжує зніматися у серіалі «Одного разу під Полтавою». Як відомо, ці зйомки відбуваються під Києвом, в музеї під відкритим небом Пирогово.

– Зйомки на природі проходять просто неба, решта – у павільйонах. Зараз знімаються 13-й і 14-й сезони. Сам процес цієї роботи триває аж із 2013 року. Взагалі «Одного разу під Полтавою» – найпопулярніший серіал часів незалежної України! – наголосив актор.

«Дільничний Сашко» трохи розповів, чого очікувати прихильникам серіалу у його найближчому сезоні:

-Юрчик і Яринка продовжать працювати в своєму ресторані. Дільничний Сашко, як завжди, чекає своєї користі. Водночас розгортаються його взаємостосунки із напарницею. А водночас – й стосунки із Вєрою, яка зараз переїхала до Полтави. Її ще не полишають старі почуття. Тому Вєра періодично повертається до рідного села. Не можна категорично стверджувати, що кохання із Вєрою в серіалі вже не буде – ми поставили це «на паузу». Отже, глядачів чекають інтриги, кохання, багато гумору і українського колориту!

Олександр Теренчук поділився й іншими своїми творчими планами. Він продовжить роботу у «Лізі сміху», а у жовтні збирається організувати 5-у Академію ведучих.

– Там зберемо найкращих ведучих, які є гарними спікерами і «прокачують» менш досвідчених колег. Це допоможе всім охочим зрозуміти нові формати і напрямки цієї роботи, – пояснив Олександр.

Фелікс ЖАНІН