Як ви переконались, шановні наші друзі, у час війни, яка триває в Україні, найважливішим фронтом є пропагандистський.

Спочатку Гітлер за допомогою тодішніх ЗМІ і головного пропагандиста Геббельса «зазомбував» німців, зробивши їх фашистами, які винні у загибелі 60 млн людства. Нині його шляхом пішов Путін. І його «сторожові пси кісельовщини» на всіх телеканалах та ЗМІ ні дня не живуть без помий про Україну. І протистояти вона має не лише військами на фронті, але й ідеологічним фронтом у тилу. Правдою відповідати на підлу і підступну брехню цілої пропагандистської машини, яка воює проти нас і формує тут «п’яту колону» зрадників.

Без перебільшення – ми зупиняємо щодень Звіра, що поставив собі на службу Дияволіаду брехні, підступність і аморальність. І це він послав у наші домівки війну!

Вже показав час, що найстрашніших бід на землі не зробила навіть ядерна зброя, а слово. Брехливе слово–фейк зараз становить загрозу людству, таку ж, як війна. Про це заявив Папа Римський та інші очільники світових церков.

Протистояти цьому має і може армія незалежних, патріотичних, чесних і принципових українських жур­налістів. 30 ро­ків наш колектив йде шляхом правди в Україні. Ми стали одними із перших ЗМІ в Україні, хто відстоював українську мову, культуру, незалежну і демократичну країну. Як нам було – кожен журналіст «33-го» може написати про це романи і детективи.

Але сьогодні ми хочемо коротко і вагомо сказати вам, наші читачі: українські журналісти — це патріотична армія, яка захищала, захищає і захищатиме вас.

Тому підтримуйте нас і розумійте. У нас зараз дуже непрості часи, і, на жаль, держава кинула українську незалежну журналістику, особливо друковані ЗМІ, напризволяще. Перше, що зробили росіяни, зайшовши далекоглядно на цей ідеологічний ринок країни, — порізали останній паперовий комбінат – стратегічне підприємство для друкованих ЗМІ. Ми купуємо тепер папір та усі комплектуючі за кордоном і за валюту. Тому сьогодні випуск кожного ЗМІ – це не бізнес, а подвиг в ім’я України. В усіх європейських ЗМІ держава надає підтримку, компенсує 30-40 відсотків за передплату! У нас – нічого! Лише щоденні «нежданчики» про підняття послуг! Нас, як і вас, скошує пандемія. І ми працювали в ці непрості часи і працюємо цілодобово! Бо розуміємо суспільно значиму місію, покладену на нас.

Не ганяйтесь за дешевою модою! Думаєте, країну та ваших дітей, родини захистять кон’юнктурні блогери та «відосики»?

Так, заробляти на брехні та матах, розкутості зараз у рази прибутковіше, аніж робити чесні журналістські розслідування. Робити «чорнуху» на замовлення, щоб облити чесну людину чи конкурента – ще прибутко­віше. Все сьогодні в ціні – брехня, екстравагантна розпуста, бруд і «лайнометство». Лише про правду всі забули, бо вона не дає прибутків!

Тому сьогодні журналісти, які не опустились на дно, йдуть шляхом правди, без перебільшення, виживають! Бо комусь дуже вони «муляють»! Допускаємо, що саме тій кремлівській агентурі, яка розставлена у владних кабінетах.

Ми тримаємось із останнього! І лише з вашою підтримкою зможемо вижити.

Ми вміємо протистояти ідеологічно ворогу! Знаємо, як захищати нашу незалежність. У наших серцях завжди будуть Бог і Україна.

Тому звертаємось до всіх українців: підтримаймо один одного та єднаймось. Буде армія українських журналістів — буде незалежність. Знищите нас своєю байдужістю – будете «хлебати кісельов-щі» про те, що «Украина – недогосударство», а язик – «диалект и собачья мова, которую не понимает Бог»… Україна вже пережила 300 років окупації і валуївські заборони всього українського – не дай Боже ще…

Від вас ми багато не просимо, бо розуміємо, що зараз важко усім чесним людям! А ваша підтримка буде в тому, що ви нас читатимете, передплачуватимете наші видання. Частіше заходьте на наш сайт 33kanal.com та чекайте нас щосереди. Один журналіст вартий сотень солдатських штиків – це усвідомив ще Наполеон.

Тому закликаємо українців і владу, місцеву та України, повернутись обличчям до Армії Правди, яку ви можете своєю байдужістю знищити.

З прийдешнім Днем журна­ліста всіх нас!

Ваш «33-й канал»