У Рівному провели всеукраїнський відкритий рейтинговий турнір із тхеквондо (ВТ, олімпійська версія) «Західний п’єдестал». За медалі боролися понад 400 спортсменів з багатьох областей України. Серед них були й представники трьох вінницьких клубів.  Про це повідомила пресслужба Центру олімпійського тхеквондо «Red Sun»

Центр олімпійського тхеквондо «Red Sun» (Вінниця) за співпраці з ВТО ВФСТ «Колос» виставив на ці змагання сім спортсменів під керівництвом тренерів Леоніда Кулаковського і Тамари Карапетян. Чотири із них стали переможцями і призерами. Зокрема, золоті нагороди вибороли кадетки Анастасія Рожок і Мар’яна Богословська. Цим вони підтвердили норматив кандидата в майстри спорту України. Бронзові медалі завоювали Артем Полєтаєв і Олександр Корнійчук

-На жаль, Фортуна цього разу не посміхнулась трьом нашим спортсменам, які посіли п’яті місця. Це Ольга Яковенко, Артем Семенюк і Марина Бадаєва. Їм є ще над чим працювати, – прокоментував Леонід Кулаковський.

Доповненням до нагород «Red Sun» стало нагородження  Анастасії Рожок почесним Кубком. Її визнали найкращою спортсменкою турніру серед кадеток!

ВСК «Дельфін» (Вінниця) на чолі із тренером Лілією Романенко привіз до Рівного 11 тхекводистів. П’ять із них стали призерами. Золоту нагороду виборола Єва Чайковська. Срібло в активі Дарини Сайчук і Костянтина Карпенка. Бронзові нагороди  здобули Євгенія Попович і Кіра Тимчик.

Спортивний центр “Росомаха”  (смт Сутиски) під керівництвом тренера-викладача Анатолія Нариженко  також приймав участь у турнірі «Західний п’єдестал». Серед семи його спортсменів лише один залишився без медалі. Золото вибороли Ігор  Огороднік, Владислав Кубик і Тимур Качуринський. Бронзу –  Ілля Огороднік, Юрій Ліщишин і Анна Ліщишина.

-Разом із представниками інших команд Вінниччини  висловлюємо вдячність голові Рівненського обласного осередку Федерації тхеквондо України Руслану Глезі за організацію і проведення чудового змагання. Ми також вдячні головному судді турніру Андрію Радіонову та усій команді організаторів за чітку та злагоджену працю, – зауважила керівник ЦОТ «Red Sun» Анна Рожок.

Віталіна Трудько