Нестійкість емоційного фону буде притягувати до людини розбіжності з колегами і конфлікти з близькими людьми. Утім кращі астрологи України переконані, що  незважаючи на це, працездатність виявиться досить високою, робочі та фінансові питання будуть вирішуватися вдало.

Овен

День принесе рішення складного професійного питання, яке давно вже створює вам масу проблем, головне в цьому випадку — налаштувати себе на оптимістичний лад, адже позитивне мислення ще ніхто не скасовував.

Телець

Потребуючи важливої життєвої поради, зверніться до старших родичів — вони легко вирішать ситуацію, яка здається вам складною, керуючись своїм багатим життєвим досвідом і любов’ю до вас.

Близнюки

Піклуючись про швидкий розвиток кар’єри, не забувайте про особисте життя: близькій людині може не сподобатися те, що ви зрідка буваєте вдома і, навіть перебуваючи там, думаєте тільки про роботу.

Рак

Вам сьогодні протипоказано хвилювання — воно виб’є вас зі стану душевної рівноваги і змусить мимоволі зробити масу прикрих помилок — як на роботі, так і в особистому житті.

Лев

Складаючи робочий план на день, керуйтеся принципом “краще менше, та краще”: нехай пунктів у ньому виявиться трохи, зате ні за один з них ви згодом не отримаєте догану від начальства.

Діва

Не найкращий день для господарських клопотів — займатися сьогодні потрібно вирішенням тільки тих побутових питань, без яких ніяк не можна обійтися, інші рекомендується відкласти на інший час.

Терези

Вам сьогодні важливо пам’ятати, що добре працює тільки той, хто добре відпочиває: дотримуйтесь протягом дня режиму, який залишає час не тільки на трудові звершення, але й на релакс і розслаблення.

Скорпіон

Намагайтеся не звертати уваги на фактори, які зазвичай виводять вас із себе, — необхідно зберігати в рівновазі свій емоційний стан, він дозволить вам домогтися успіху в роботі.

Стрілець

Запланована на цей день зустріч з друзями, можливо, мине без особливих емоційних сплесків, зате і сварок вдасться уникнути — спілкування залишить по собі найприємніші спогади.

Козеріг

Не варто спілкуватися з людьми, які мають репутацією токсичних: вони можуть витягнути з вас енергію, яка так необхідна кожному з нас для життя і роботи, і вам залишиться тільки безсило лежати на дивані.

Водолій

Нинішній день буде багатий на знаки, які надсилає доля для того, щоб від чогось застерегти або, навпаки, потішити — намагайтеся не залишати їх без уваги.

Риби

Нестачі енергії в цей день ви не відчуєте — вона буде в буквальному сенсі слова вирувати, але це не означає, що її можна нерозважливо витрачати — намагайтеся вибирати найбільш важливі заняття.