Відкрите безкоштовне тренування для всіх бажаючих з відомим вінницьким боксером-олімпійцем Денисом Солоненком відбудеться в суботу, 12 червня, в клубі «Легіон» (набережна «Рошен», вул.Кармелюка, 2). Початок – о 12.00.

Денис Солоненко – майстер спорту міжнародного класу, чемпіон України 2015 року, чемпіон Кубків України, 5-разовий призер чемпіонатів країни, учасник Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

-Денис має колосальний досвід і неймовірну техніку, що й дозволило йому вийти на боксерський Олімп. І тепер він поділиться цим з кожним, – кажуть організатори зустрічі із відомим спортсменом.
Денис Солоненко розповів кореспонденту «33 каналу», що майстер-клас проведе на запрошення свого колишнього одноклубника Олександра Бондаренка, який тренує в клубі “Легіон”.

Денису – лише 28 років, але спортивну кар’єру він вже завершив в зв’язку із серйозною травмою руки. Отримав він її після Олімпійських ігор. Тому тренується Денис Солоненко виключно для себе.

-Я знайшов себе у бізнесі, відкрив невелике підприємство. Також отримав другу вищу освіту в Академії державного управління. Тому поки що шукаю себе, займаюся саморозвитком, – каже Денис Солоненко.

Денис прагне забезпечити фінансово родину. 3-річна донька Марія займається танцями, брала участь у змаганнях із бігу. Дружина Марина – заслужений майстер спорту із акробатики. А тренерська робота, якою Денис Солоненко також хоче з часом займатися, у нього ще попереду.

Фелікс ЖАНІН