Найнебезпечніший день місячного календаря, він сприятливий для гульні темних сил і здійснення злих справ. Звичайні люди, які не мають стосунку до чаклунства і чорної магії, почуваються настільки слабкими, що їм — в буквальному сенсі слова — важко поворухнути пальцем.Тому кращі астрологи України радять провести його спокійно.

Овен

У цей день бажано взагалі не виходити з дому — якщо такої можливості немає, необхідно пройти шлях від будинку до роботи і назад, ні з ким не спілкуючись і ні на що не звертаючи уваги.

Телець

День несприятливий для проведення ділових переговорів, все одно спільної мови знайти не вдасться, тому їх бажано перенести на кілька днів, а сьогодні зайнятися рутинною і спокійною роботою.

Близнюки

День, коли не варто відповідати на недружні випади кого-то з навколишніх, навіть якщо вони всерйоз вас зачеплять: відповівши, ви все одно нічого їм не доведете, а внутрішню гармонію порушите.

Рак

Необхідно відмовитися від великих покупок, навіть якщо ви заздалегідь планували їх на цей день: придбані сьогодні речі виявляться з прихованим браком і довго вам не прослужать.

Лев

В жодному разі не можна лізти в чужі конфлікти — так легко можна стати їх третьою стороною: якщо відчуєте, що вас нестримно тягне поскандалити, займіть себе додатковою роботою.

Діва

Особливо обережно потрібно поводитися в людних місцях — наприклад, в супермаркеті: великий ризик стати свідком витівки неадекватної людини — наполегливо рекомендується оминути її.

Терези

Вам сьогодні необхідно максимально обережно поводитися з грошима: увійшовши в азарт, легко витратити набагато більше, ніж ви можете собі дозволити, так що не варто гарячкувати.

Скорпіон

Поганий настрій зірки рекомендують сублімувати в корисні справи: можна, наприклад, взяти підвищені робочі зобов’язання або провести генеральне прибирання будинку, навіть якщо ви робили його всього тиждень тому.

Стрілець

Велика ймовірність загострення хронічних захворювань: важливо одразу ж, без зволікання, вжити заходів, призначених лікарем — не варто доводити ситуацію до серйозної кризи.

Козеріг

Через великий ризик конфліктів необхідно тримати дистанцію не тільки з незнайомими, але і з близькими людьми — рідними і друзями: посваритися в цей день легко, а примирення може зайняти багато часу.

Водолій

Не варто переживати через зірвану сьогодні серйозну угоду: досить швидко з’явиться можливість підписати новий, набагато більш вигідний, контракт, так що потрібно спрямувати зусилля на його підготовку.

Риби

Слабкість, яку ви можете відчути в цей день, пов’язана не з недугами, а з елементарною втомою, тому достатньо буде як слід відпочити — насамперед виспатися, — і від неприємних симптомів не залишиться і сліду.

Тетяна Кондратьєва