Ця трагедія нині на устах всієї країни! На Житомирщині чоловік ножем зарізав 67-річну сусідку, а дочки і зятя загиблої завдав ножові поранення в груди. Злочинець з місця пригоди зник, поліція його розшукала тільки Вінницькій області на залізничному вокзалі у Могилеві Подільському. Там у нього рідня і він планував втекти у Молдову!

Дочка загиблої змогли зателефонувати родичам і попросити викликати “швидку”. В обох – ножові поранення грудної клітини.

Близько десятої вечора, коли вони вже пішли спати, сусід вибив двері в будинок і накинувся з ножем. Дружина кинулася захищати чоловіка. Сусід вдарив ножем в груди і її. На крики зі своєї кімнати вибігла мати і почала закривати собою дочку. Сусід витягнув її на вулицю і там убив. Постраждалі втратили багато крові і якщо їм вчасно не надали медичну допомогу – чоловік і жінка могли б померти, кажуть медики.

Нападнику 55 років, в минулому – учасник АТО. Після скоєного з села втік. Поліція оголосила його в розшук. А затримали його в Могилів-Подільському. Опору він не чинив, поліцейські діяли професійно і миттєво. У поліції з’ясовують мотиви вбивства. Постраждалі кажуть, сусід їм віддав стару пральну машину і люстру, спочатку даром, а потім почав вимагати гроші.А ось селяни впевнені, що сусід заздалегідь готувався вбити подружжя. Літня мати під ніж потрапила випадково. Затриманий зараз під вартою. За умисне вбивство йому загрожує довічне ув’язнення.

Валентина Лісова