Підопічні Андрія Шевченка зіграли внічию з Бахрейном 1:1. Забитим м’ячем у складі українців в компенсований до другого тайму час відзначився півзахисник “Динамо” Віктор Циганков, і цей гол став для нього шостим за національну команду.

Таким чином, Циганков увійшов до топ-20 кращих бомбардирів в історії збірної України, яку очолює нинішній наставник нашої команди Андрій Шевченко (48 м’ячів). Додамо, що, окрім Циганкова, із футболістів, яких було викликано на збір для підготовки до Євро-2020, у топ-20 присутні ще четверо виконавців: Андрій Ярмоленко (друге місце, 28 м’ячів). Євген Коноплянка (третє місце, 21 м’яч), Роман Яремчук (17-е місце, сім м’ячів) та Руслан Маліновський (19-е місце, шість м’ячів).

Додамо, що Віктор Циганков родом з Вінниці і є вихованцем обласної ДЮСШ з футболу Блохіна та Бєланова. Вийшло так, що Циганков вже у 16 років почав тренуватися з основою київського «Динамо». А у 18 — дебютував у прем’єр-лізі, вийшовши на заміну. З кожним роком гра нашого земляка стає все кращою, нещодавно саме він забив гол у ворота збірної Іспанії, після того був гол і у ворота «Барселони»…

Мені завжди імпонувала гра Зінедіна Зідана, Роналдо і Роналдінью. Це ті люди, які додали фарб футболу. Вони геніальні і в той же час прості. Якщо брати сучасних гравців – то це Кріштіану Роналду і Ліонель Мессі. Моя найзаповітніша мрія? Виграти трофей зі збірною України”, – каже Віктор Циганков.

Нагадаємо, Віктор, батько якого Віталій – теж відомий футболіст, у поточному сезоні здобув з Динамо чемпіонство УПЛ, виграв Кубок та Суперкубок України і став найкращим бомбардиром киян, забивши 12 голів.

Віталіна Володимирова