“Укрзалізниця” починає передачу в довгострокову оренду торговельних площ залізничних вокзалів – упродовж літа компанія через систему “Prozzoro. Продажі” планує передати в оренду понад 41,5 тис кв. м площ 24 вокзалів.

Про це заявив в.о. голови правління УЗ Іван Юрик, передає пресслужба компанії.

За словами Юрика, від передачі в оренду зазначених площ УЗ планує отримувати на місяць щонайменше 8,4 млн грн, а на рік – понад 100 млн грн.

Передача торговельних площ вокзалів буде відбуватися через електронні аукціони в системі “Prozzoro.Продажі”.

Зазначається, що “Укрзалізниця” провела повну інвентаризацію та заміри всіх площ комерційних приміщень вокзалів.

Загалом до кінця літа “Укрзалізниця” планує передати в оренду комерційні площі наступних вокзалів: Козятин, Запоріжжя-1, Дніпро-Головний, Хмельницький, Суми, Біла-Церква, Полтава, Тернопіль, Рівне, Фастів, Вінниця, Т.Г. Шевченка, Чоп, Ужгород, Чернівці, Коломия, Івано-Франківськ, Одеса-Головна, Миколаїв, Львів, Жмеринка, Херсон, Київ-Пасажирський та Харків.

“Передача в оренду комерційних об’єктів вокзалів на строк від 3 років дозволить залучити надійних орендарів. Працюючи за довгостроковими договорами, вони будуть зацікавлені інвестувати в ці об’єкти оренди, тож пасажири зможуть отримати на вокзалах максимально якісні послуги”, – зазначив Юрик.

Валентина Лісова