— З дитинства мріяла стати співачкою, але боялась, що у шоу-бізнесі мене змусять спати з продюсером.

Адже в нашому сус­­пільстві такі стереотипи, що все проходить або за великі гроші, або через ліжко. Тому профе­сійною вокалісткою я так і не стала, але обожнювала співати і постійно запалювала у вінницьких караоке-клубах, — ділиться із «33-м» спі­вачка Олена По­ліщук.

— І ось мене запросили до столиці на чемпіонат караоке-виконавців. Моя харизма підкорила одну гостю, і вона взяла у мене контакти. Я навіть і уявити не могла, що це відома столична продюсерка. За деякий час вона зателефонувала ме­ні та запропонувала взяли участь у її власному проєкті з обмеженою кіль­кістю виконавців. Моєму щастю не було меж, але за два місяці мені потрібно було записати авторську пісню. Тому вирішила, що прийшов час втілювати дитячі мрії у реальність. Так народився хіт «Україна – кокаїна». Оцінювали учасників справжні зірки українського шоу-бізнесу. Найбільше мою творчість вподобав гуру розважальних шоу Дядя Жора. Проте оцінки суддів були невисокі, тому спершу я навіть засмутилась. Але коли у фіналі сказали, що саме я виборола Гран-прі, моєму щастю не було меж. Адже вокальна кар’єра – мрія всього мого життя. Журі оцінило мою креативність та творчий підхід до створення кліпу. Родзинкою став мій яскравий образ в українському стилі. Свою піснею намагалась показати, що Україна – особлива. Це те єдине місце на планеті Земля, де по-справжньому добре. І кожен, хто хоча б раз відвідав це місце, готовий сюди повертатись знову і знову. Бо в нас найкращі у світі поля, ліси, гори та море. Та, звісно ж, найкрасивіші дівчата.

Своєю зовнішністю ламаю всі стандарти краси. Я не худа, і ніколи не мріяла бути 90-60-90, проте зараз вже реалізовую себе як модель ХL. Я не соромлюсь своєї зовнішності, навпаки, хочу показати дівчатам, що кожна із нас вже красива.

— Зараз я часто беру участь у різних зйомках. Із останніх — це новий кліп Олега Кензова. Там я знімалась разом із переможницею телешоу «Холостяк» Анею Богдан. У мене є ціль та мрія, тому я спроможна втілювати в життя шалені ідеї. Всім, хто мріє дійти до своєї мети, я рекомендую, в першу чергу, почати до неї йти.

Софія Копач