Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

«Розпустила Тоня коси, а за нею всі матроси», — так жартома приказувала в дитинстві моя бабця.

Усі чи не всі, а один моряк таки причепився, тепер чоловіком його називаю. Отака сила дівочої коси, щоб ви знали! — розповідає відома вінницька артистка Антоніна Пастушенко.

Дівчина — солістка дуету «Інтонації», який створює цікаві хіти з соціальним змістом. Їхні голоси зачаровують вінничан, а справжня українська врода ще більше додає колориту їхнім виступам.

— Волосся моє невибагливе. Часто знайомі запитують, якими засобами я його обробляю, у чому секрет, але розчаровуються, бо секрету жодного не­має. Після змін у тенденціях моди довге волосся повертається в моду, адже додає впевненості та жіночності.

Для себе вирішила: якщо й обрізатиму колись своє багатство, то тільки для перук онкохворим діткам, — ділиться Антоніна Пастушенко.

Косу до п’ят має томашпільчанка Віталіна Регульська

— Народилась я у Томашполі Вінницької області, зараз уже три роки проживаю у Вінниці і планую тут залишитися. Мені 19 років, навчаються в Стусівському університеті на культуролога. Багато років займаюся мотанкарством, пишу вірші і прозу, читаю вірші на відео, подобається фотографуватися, тому у вільний час разом з фотографами вишукуємо та ловимо круті моменти, — ділиться Віталіна Регульська.

— Довжина мого волосся 125 см, і це справжня краса. З волоссям мене пов’язує безліч чудових моментів, нових зна­йомств та спілкування. Особливо подобається, коли люди підходять, роблять компліменти та захоплено дивляться на мене. Головний секрет моєї вроди — це бережне ставлення і любов до свого волосся. Бо як тільки їх починає бракувати, то стан його значно погіршується.

Софія Копач