Відома українська співачка  Оля Полякова, яка заявила, що композитор  Костянтин Меладзе  пропонував їй інтим, знову порушила тему харасменту.  Артистка провела прямий ефір у своєму Instagram разом із  гендерною експерткою Наталією Пашко.

Під час розмови зірка зізналася, що у школі її домагався вчитель фізкультури.

«Помацав вчитель фіз­культури, і думаєш: «Він помацав мене чи це мені здалося? Напевно, здалося». А потім на наступному уроці він підсаджує тебе, і якось пальцем лізе тобі не туди. І ти знову думаєш: «Ні, здалося, ну, не може ж такого бути, це ж дорослий. Я собі вигадала», – пригадала Полякова. – Я не розповідала про інциденти. Втім, пішла до мами, яка працювала лікаркою, та попросила зробити звільнення від уроків фізкультури. Я рік не ходила на заняття».

Також знаменитість прокоментувала заяву Ані Лорак, яка нещодавно вирішила забрати свої слова назад щодо звинувачень Меладзе у харасменті. Оля зізналася, що її обурює, коли жінки зізнаються про домагання, втім, натомість отримують критику в Мережі.

«Я по-жіночому підтримала Ані Лорак, тому що в моєму житті теж була подібна ситуація. Але вона під серйозним соціальним тиском відмовилася від своїх слів і сказала, що все перекрутили журналісти. Хоча що там перекручувати, якщо все було в прямій мові. Знаєте, в чому проблема? Її ж не підтримав ніхто з колег. Я була єдиною, і Найник Тетяна підтримала, бо теж розповіла про це. Всі решта, бажаючи обілити або виокремити себе з цієї ситуації, казали: «Що ви, я не така, мені не можна навіть такого запропонувати». Хоча ці люди в приватних бесідах зовсім інакше говорять і зовсім інші речі розповідають», – зауважила знаменитість.

Як відомо, Оля Полякова – вінничанка.

– Рідний батько познайомився з мамою в медичному інституті. Він хотів займатися музикою, але його батьки не прийняли це і відправили вчитися на медика. Саме від тата я взяла свій талант. Про це, до речі, я теж не розповідала нікому. Він дуже добре співав і грав на всіх музичних інструментах. Тата в результаті вигнали з інституту, оскільки він прогулював заняття, підробляючи музикантом на святах. Ці халтури і погубили його. Він випивав, і мама з ним розлучилася, — розповіла Оля. — Мама вийшла заміж за консула, який працював на Кубі і дружив з Фіделем Кастро. Вітчима я називала батьком. Після закінчення дипломатичної служби він з мамою влаштувався в Москві, займався викладацькою діяльністю. Його вже нема в живих, а матір досі в Росії, але часто приїжджає. У неї у Вінниці є будинок, який вона вважає рідним домом. Є будинок і в Москві. Просто вона в молодості жила в умовах обмеженого простору, тинялася по найманих квартирах, тому зараз дуже важко розлучається з нерухомістю.

Відомо, що Ольга закінчила Вінницьку школу №13. Крім того, наша землячка заявила, що, будучи студенткою Вінницького музичного училища імені Миколи Леонтовича, співала в церковному хорі костелу, а ввечері підробляла в ресторані «Бахус» по Київській. Нині ресторан закритий, про нього тільки нагадує вивіска. Але саме там у неї виник роман із Сергієм Кармалітою…

Нині ж артистка успішна не лише на сцені, а й у шлюбі. З чоловіком вони виховують двох дочок.

Валентина Лісова