Шокуючий секс-скандал обговорює вся околиця.

На адресу «33-го» надійшов лист від однієї зі шкіл області. Наша рубрика «секс-скандалів» стає все популярнішою. Ми отримуємо сотні звернень від вінничан, але публікуємо лише найцікавіші історії. Остання шокувала всіх. Мова йде про двох сестер — працівниць музичної школи, які влаштували побоїще на очах у своїх учнів через кавалера-директора.

– Весь цей сором стався на очах в учнів музичної школи від найкращих вчителів-музикантів. Вони ще й опікувались культурою у нашому районі. Бо на кожному святі виступали та промови казали про розвиток культурного суспільства та виховання дітей. Тому такого ніхто не очікував, — йдеться в листі від наших читачів.

– Дві сестри молоді. Їм обом по 25 років. Але обидві вже розведені, проживають разом. Всім кажуть, що із чоловіками не зійшлись характерами. Завжди були, як найкращі подруги, хто б міг подумати, що між ними розгориться така запекла боротьба, та ще й за серце директора музичної школи. А він і справді красень, завжди в сорочці та із зачіскою. Талановитий — грає на багатьох музичних інструментах, співає.

Нещодавно розлучився із дружиною — став ще більш популярним серед жінок. І дві сестри-вчительки не виняток. Всіма силами вони боролись за його серце. Одна чай та каву носила, інша навіть у кабінеті прибирала. Постійно після роботи з ним додому ходили. То одна, то друга. Про те, що вони посварились між собою, знає весь район. Але ніхто не очікував, наскільки сварка серйозна.

На свято останнього дзвоника вони планували співати тріо. Та склалось так, що серед обраних мікрофонів лише два працювало, тому один жіночий голос автоматично відпадав. У присутності школярів дві сестри-вчительки влаштували бійню за мікрофон. Вірніше за те, хто буде співати із директором. Вони настільки захопились, що не помітили, як учні знімали їх на телефони та показували пальцями.

А коли оговтались, від сорому ледь під землю не провалились. Після такого видовища взяли відпустки на місяць кожна. Директор полетів у Туреч­чину зі своєю секретаркою. Виходить, що ні одній, ні другій кавалер-директор не дістався.

Ось такий фінал секс-скандалу на Вінниччині.

Марина Романова