Вікенд мандрівників  стартував на SUN Території. До речі, SUN Територія – новий проєкт, який ще минулого року  вперше запросив вінничан провести вихідні на території колишнього санаторію ім. Коцюбинського.

Цю територію поступово перетворюють на мистецьку платформу, креативний хаб просто неба і водночас рекреаційну зону для проведення культурно-мистецьких, освітніх та екологічних подій.

Тут розташували інформаційну точку, фудкорт, лаундж-зону, наметове містечко та ватру, а для молодших учасників вікенду – окрему дитячу програму з аквагримом, конкурсами та майстер-класами. Окремо – зона з гамаками. І розваг вистачило як дорослим, так і дітям! Увечері усіх розважав етноф’южн-гурт «Folknery». І це все цілком безкоштовно!

Олександр Вешелені, керівник департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, радо ділиться враженнями:

– Ми неймовірно щасливі і втішені, бо отримали масу  позитивних відгуків. Нам вдалося провести все заплановане. Для нас ця подія стала таким першим посткарантинним заходом з дотриманням усіх норм безпеки. Ми були раді, що на Території люди з усіх куточків України  знайомилися, домовлялися про спільні подорожі. До нас у ці вихідні приїжджали з Харкова, Тернополя, Житомира, Києва. У перший день нас загалом відвідало близько 400 відпочивальників.

Ілона ВАЛЬТЕР