Перший матч збірної України на Євро-2020 в Амстердамі подарував у неділю вболівальникам цілий букет емоцій…

І перш за все, вразила сама гра, яка до 75-ї хвилини йшла явно не по сценарію Шевченка і команди. Але два голови Ярмоленка і Яремчука на  короні хвилини щастя повернули інтригу в гру проти Нідерландів… Але цей двобій, на жаль,  ми програли 3:2… І попереду вирішальні ігри із Північною Македонією та Австрією 17 і 21 червня. І шанси на вихід із групи у нас є!

А ще є можливість подивитись цей єврофутбол на великому народному екрані, який здивував всю Вінницю 13-го червня своїм рівнем  вболівання серед сусідів в районі Академічний…

Бо на стіні висотного будинку через проєктор та кілька колонок вінничани самі собі влаштували фанзону, до якої готові приєднатись решта вболівальників під час майбутніх матчів збірної України.

– Дякую збірній України за футбольне свято! Це те, за що мільйони вболівальників по всьому світу люблять цю гру!

Це була достойна гра. Це був найцікавіший матч з тих, які зіграні на Євро поки що, – написала свої враження від цієї гри вінничанка Ліна Ковальчук. – Як людина, чий футбольний вболівальницький стаж почався в далекому 1988, коли збірна СРСР у фіналі програла зірковій збірній Нідерландів, кажу. І яка не пропустила жодного офіційного матчу Євро, чемпіонату світу та Кубків з того часу.

Ні, я не експерт. Я щирий вболівальник.

Отож, збірна Нідерландів – це та збірна, за яку я вболіваю завжди, коли не грає збірна України. І буду вболівати – це моя особиста футбольна лавсторі. Мені не соромно ні за гру, ні за результат нашої команди.

Наші круті! Дякую за гру!

І це – найкраще, що я бачила за останні років 10 від нашої збірної у матчах такого рівня.

А далі – побачимо…

Битва гладіаторів?! Ні, сучасний футбол!!!

Сила духу і боротьба від українців в Амстердамі!!!

Той момент коли зміст гри важливіший за результат.

Дякуємо за емоції від гри і гордість за нашу збірну!!!

Удачі нашим хлопцям в Євро -2020!!!