Ніхто не готовий шукати спільну мову і йти на поступки, тому для переговорів — як професійного, так і особистого характеру — час невідповідний, їх краще перенести попереджають кращі астрологи України. А   результатом романтичного побачення стане зміцнення взаємин.

Овен

14 червня Овни не будуть настільки відповідальними, щоб виконувати складні завдання. Від незнайомої їжі і екзотичних страв сьогодні краще відмовитися — це може спричинити проблеми з шлунково-кишковим трактом, в яких можна загрузнути надовго, тому необхідно поберегтися.

Телець

Завтра в вас прокинеться масовик-витівник, який захоче змінити своє житло. Навіть незначна сварка з близькою людиною, що відбулася в цей день, може перерости у тривалий конфлікт, який буде дуже складно загладити — намагайтеся її уникнути.

Близнюки

Завтра ви станете мрійником, який навряд чи зможе втілити все задумане. На роботі не варто гнатися за всіма “зайцями” — тобто, справами — одразу, так ви, швидше за все, не доведете до ладу жодну з них, а ось вибравши пріоритетну, впораєтеся з усіма завданнями, які стоять перед вами.

Рак

Навіть якщо завтра вам вдасться відмахнутися від проблем, то вони все одно вас наздоженуть потім. Поліпшити настрій — а заодно і скинути накопичений негатив — можна буде, відвідавши салон краси: зрізане в цей день волосся начебто відсіче минуле і дозволить зосередитися на майбутньому.

Лев

Постарайтеся говорити людям все, що ви думаєте в очі, щоб не заганяти себе різними думками. Необхідно дослухатися до сигналів, які сьогодні може надсилати вам підсвідомість: вони прийдуть в різних образах — від снів до цитат на білбордах і обривків розмов у натовпі, які будуть невипадковими.

Діва

Зірки рекомендують вам просто плисти за течією. Вирішити важливе професійне питання допоможуть старі зв’язки: людина, з якою ви були знайомі в минулому, тепер обертається у вищих сферах, завдяки чому і зможе врегулювати будь-які розбіжності.

Терези

Випустіть всі свої бажання назовні. У будь-якому випадку ви не зможете їх стримувати. Напруженість, яку ви можете відчувати з самого ранку, необхідно зняти будь-яким доступним способом, а інакше вона негативно позначиться не тільки на настрої, але і на справах.

Скорпіон

Романтизм і розважливість – це речі, які не уживаються. Пам’ятайте про це. До критики начальства, ймовірної в цей день, необхідно ставитися спокійно і з розумінням: настрій у нього сьогодні не найкращий, але його потрібно перечекати — вже завтра все владнається.

Стрілець

Завтра у Стрільця є хороший шанс збагатити і урізноманітнити свій внутрішній світ. У відносинах з оточенням — особливо друзями і рідними — вдасться досягти рідкісного взаєморозуміння, його потрібно використовувати для того, щоб налагодити взаємини з тими з них, з ким посварилися.

Козеріг

Завтрашній день ви присвятите самокопанню. Але не варто аж надто заганяти себе. Зірки рекомендують розплатитися з тими, кому заборгували: гроші, віддані в цей час, підуть непомітно для вашого добробуту, а повернуться в найближчий час і в обсязі, що значно перевершує віддане.

Водолій

У вас день може пройти в роздумах, що і як робити. День сприятливий для романтичного побачення: кохана людина не тільки організовує все за найвищим розрядом, а й зробить приємний сюрприз, подарувавши те, про що ви давно мріяли.

Риби

Завтра Риби будуть весь день намагатися тримати себе в руках, не реагуючи на прикрі непорозуміння. Цього дня надзвичайно важливо уникати спілкування з токсичними людьми: вони не тільки зіпсують настрій, але і заберуть значну частину енергії, яка необхідна для плідної роботи.