Про це фронтмен гурту “Океан Ельзи” і  тепер вже  колишній нардеп  написав на своїй сторінці в Instagram, чим викликав шквал  емоцій.

“Я дуже рідко пишу про особисте, але цей допис саме такий. Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все”, – оголосив артист.

Виконавець додав, що життя продовжується та сподівається, що воно подарує їм достатньо щасливих моментів. Славко  попросив утриматись всіх від додаткових запитань щодо розриву.

Святослав Вакарчук та стилістка Ляля Фонарьова жили разом понад 20 років. Вони разом виховували доньку Лялі від попереднього шлюбу Діану.

Дружина  музиканта  – єдина його муза, котрій було присвячено багато пісень “Океану Ельзи”. А в кліпі  “Холодно” вони навіть знялися разом.

«Пішов, а потім повернеться» – іронізують  українці, натякаючи на політичні моменти в житті співака. Рівно рік тому, у червні 2020 Святослав Вакарчук заявив про те, що здає депутський мандат, – на той час він був депутатом від партії “Голос”, яку свого часу заснував та очолював. До цього музикант вже був депутатом. Восени 2007 року він пройшов до парламенту за списком “Нашої України – Народної самооборони”. Але за рік вирішив піти з парламенту.

Тоді він заявив, що отримав важливий досвід, але “політична боротьба стала самодостатньою, вона фактично втратила якусь ціль та стала боротьбою заради боротьби”.