Деяким людям потрібен успіх за будь-яку ціну. А далі що? Невже праведна душа взагалі нічого не варта? Слухаємо мудрі відповіді на важливі питання:

1. Якщо в вашій родині хтось заграє з нечистою «силою» – це дуже небезпечно для усього роду.

Дивіться самі! Аналізуйте! Робіть висновки!

2. Це не абстрактна філософія. Не випадково саме в язичницькій Індії зростає нова, нечиста, смертоносна епідемія. Це заразний «чорний грибок»! Рідкісну інфекцію називають мукормікоз. І вона має рівень смертності в 50%, причому частину людей рятують тільки видаленням очей. Це не залякування, а мобілізація вашого захисту.

3. Істина робить нас вільними. Знання – сила. Попередні прогнози Олександра
Григоровича вже збулися. Це документальний матеріал від 26.05. 2020.

Ось газета «33-й канал» – «Передбачення. Пророцтво. Прогноз»:

– Зливи і посухи, великі гради і торнадо вже наближаються до України. Запам’ятайте мої слова. Але ми — під віщим захистом.

– І після цієї статті інші ЗМІ повідомили: «Ніч на неділю, 5 липня, стала найтеплішою за всі 140 років метеорологічних спостережень у Києві. А 13.06.2020 величезний град розміром з куряче яйце знайшли у себе у дворі і жителі сіл в Локачинському та Турійському районах. В серпні 2020-го смерчі і торнадо зафіксовані в Запорізькій і Кіровоградській областях, на чорноморському і азовському узбережжі». Це незвичне для України явище. Але, слава Богу, ніхто не постраждав! Ми дійсно — під вищим захистом.

Прогноз про другу хвилю коронавірусу також виявився доцільним. Це не лише лікарська інтуїція.

4. На жаль, багатьох взагалі не цікавлять істинні цінності.

Свій «позитив» люди знаходять лише в чарці, «кайфі» та перевернутому гламурі. Все відбувається, наче в часи Ноя перед всесвітнім потопом. А потім – лише зливи, зливи та зливи. В цьому місяці, за прогнозами вінницьких синоптиків, майже щодня також очікуються дощі. Де сонячне літо? Кому потрібні нові пандемії, лиха та катаклізми? Ми не повинні втрачати вищу духовну милість.

5. Сучасна наука знає далеко не все. Індійська «чорна сліпота» – лише видиме медичне попередження. Духовна сліпота страшніша, ніж фізична. Це головний афоризм відомого українського лікаря.

СВОБОДА БЕЗ КОДУ визволяє від рабської залежності. Ми лікуємо не хворобу, а людину. Наша віра має бути абсолютною в усіх сферах життя. Не випадково пандемія пішла на спад саме під час Великодня.

Творець чує єдині народні молитви та дарує небесну милість. Віра працює саме так. Думайте не про антихриста, а про друге пришестя Христа. І зав’язуйте, будь ласка, з будь-якими шкідливими звичками. Все буде добре! Мир усім.

Всеукраїнський Центр
«Свобода без кода!!!»
www.ovsanuk.com.

Бесіду записав
Святослав Лазарєв