Одразу два вінницьких «авторитети» потрапили під санкції РНБО. Це Самвел Московський (Манукян) та Ашот… Лише за останній місяць з України Нацполіція вислала 10 кримінальних «авторитетів», а ще 27-ми було скасовано дозволи на проживання в нашій країні.

– Самвел поїхав від­почивати в Єгипет у травні в компанії друзів, а назад в Україну його вже не пустили. Бо йому скасували посвідку на проживання в країні… За оперативною інформацією, нині він знаходиться у Молдові, — прокоментував цю сенсаційну новину начальник Вінницької обласної поліції полковник Іван Іщенко. — Так само за межами України знаходиться Ашот…

Вже відомо, що відпрацювання по кримінальних «авторитетах» проводив Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України. Бо ці представники криміналітету потрапили до санкційного списку Ради національної безпеки і оборони України (РНБО).

Серед них переважно уродженці Грузії та Вірменії, які підтримували зв’язки з представниками криміналітету не лише в країнах свого походження, а й у різних ре­гіонах України.

Нагадаємо, що востаннє Самвел Манукян звучав на всю Вінницю під час свого дня народження, який у квітні йому зіпсував спецназ у ресторані «Марсель».

Андрій Власенко