— Гурт «Лісапетний баталь­йон» обожнюють мільйони українців, і наша родина не виняток. Тому із великим задоволенням наша донечка виступила на одній сцені з таким відомим колективом, — розповідає мама співачки Тетяна Борбуневич. — У неї горіли очі від щастя. На сцені вона з 10 років, а от з зір­ками вперше, та ще й на відомому телепроєкті. Коли Вікторії зпропонували співати разом із «Лісапетним батальйоном», то емоції зашкалювали. Вона мріяла з ними заспівати на одній сцені, і це здійснилось!

Спрацювалися відразу, бо у них однакова харизма — запалювати на сцені. Це у стилі Вікторії. Солістці Наталі Фаліон так вона сподобалась, що навіть запропонувала ще разом заспівати на концерті, коли приїдуть у Вінницю. Ми безмежно вдячні за таку пропозицію. І чекаємо гурт на гастролі у нашому місті.

— Організатори всеукраїнського благодійного мистецького проєкту «Дует із зіркою» всіма силами намагаються привернути увагу українського суспільства до проблем дітей з особливими потребами. Проєкт являє собою щорічні весняні та осінні телевізійні концертні програми, в яких учасники, вже відібрані в ході попередніх прослуховувань, співають дуетом із зірками української естради та джазу. Співаки різних жанрів об’єдналися у творчі колаборації для допомоги дітям з особливостями розвитку.

Моя донечка Вікторія вперше бере участь у такому масштабному проєкті. Їй випала честь співати з дуже талановитими людьми, улюбленим гуртом мільйонів — «Лісапетним батальйоном». Це жінки, котрі підкорили всю країну на шоу «Х-фактор», а їхні пісні стають народними хітами.

Віка отримала великий досвід, співаючи в дуеті. Вона щаслива, що отримала таку можливість. І з нетерпінням чекає появи себе вже на телевізійних екранах. У майбутньому мріє стати відомою українською співачкою. Також вона мала змогу познайомитися з багатьма іншими зірками, які співали в цей день дуетом з юними виконавцями, серед них був і наш земляк Павло Зібров.

Софія Копач