Михайло Гущін з Лаврівки під Вінницею має унікальний талант. Потужний голос третьокласника вже оцінило журі всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

— Музика — то наша сімейна пристрасть. Талант у Михайлика помітили ще у дитинстві в садочку. Вперше ми виступили на конкурсі, який був присвячений хлопцям з АТО, котрі загинули на передовій. Син співав дуже проникливо. Зараз відвідуємо музичну школу №2 у Вінниці та студію естрадного вокалу «Вікторія», де опановуємо вокал та гру на фортепіано. У доробку Михайлика десяток перемог, серед яких обласний конкурс «Таланти Вінниччини», «Голос літа-2020», «Зіркова мрія», «Крок до мрії», всеукраїнські «Пальмова першість», «Колядуй, Закарпаття», «Talent fest», міжнародні «Мамине щастя» та «WEIHNACHTSSTERNE» у Берліні. У рамках цьогорічного відзначення Дня Європи у Вінниці відбувся ІI загальноміський онлайн-конкурс «Європейське сузір’я». У молодшій категорії переміг син, — розповідає мама Наталія Гущіна.

— Михайлик має чималий репертуар, але його коронна — це пісня Тото Кутуньо «L’italiano». Італійська мова складна, але з вчителькою вокалу Діаною Пташинською домоглися гарної вимови.

У майбутньому Михайло хоче бути фермером, бо любить допомагати рідним по господарству.

Вікторія Снігур