У сучасному поліцейському офісі, який розмістився на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку по вул. Прибережна, 3 невдовзі працюватимуть поліцейські офіцери громади, які закінчили навчання на базі профільного вузу.

Він обладнаний усім необхідним для праці та відпочинку поліцейських.

18 червня відбулось офіційне відкриття поліцейської станції, на яке прийшли мешканці громади, представники влади та місцевого самоврядування. В межах реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», сьогодні в області відкрились 22 поліцейські станції. Головний меседж проєкту «Я – тут, щоб оберігати, захищати, жити та працювати».

Керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко зазначив, що надзвичайно важливо, аби мешканці громади почувалися в безпеці та знали, до кого звернутися за допомогою:

– Поліцейський офіцер громади буде займатися винятково проблемами місцевого населення. Поліція разом з органами місцевого самоврядування створює безпекове середовище, в якому поруч буде людина в формі, яка завжди прийде на допомогу.

Керівник поліції подякував представникам місцевого самоврядування за співпрацю в реалізації цього проєкту, який фінансується коштами місцевої громади.

Своєю чергою голова Ладижинської міської громади Валерій Коломєйцев висловив від імені місцевих мешканців підтримку поліції, адже всі зацікавлені, щоб люди жили в безпеці і на території громади панував правопорядок.

Відкриття станції співпало з професійним свято дільничних офіцерів поліції. Тож кращі представників підрозділу були відзначені грамотами та відзнаками. Також Іван Іщенко вручив дільничним офіцерам поліції ключі від двох службових мотоциклів.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області