Оркестр військової частини 3008 привітав медиків санаторію “Авангард” в курортному містечку Немирів. Це єдиний санаторій на Вінниччині, де безкоштовно бійці АТО / ООС проходять психологічну реабілітацію.

Живою музикою нацгвардійці вирішили створити святковий настрій медикам та привітати їх з професійним святом. Грали композиції різноманітного жанру: від української естрадної попмузики до сучасних топових хітів.

Безупинно – півтори години гвардійці грали та співали. Після урочистого концерту лікарі аплодували стоячи та подякували військовим за те, що боронять і їх життя на Сході країни.

” Є такі професії, яким не можна просто взяти й навчитися, медиком потрібно народитися, потрібно відчути у своїй душі бажання допомагати страждаючим людям, зігріти їх своєю теплотою і розумінням. У день Вашого професійного свята низько вклоняюсь кожному з Вас за блискавичність невідкладних рятівних рішень, за безкорисливу самовіддачу і безкомпромісну готовність рятувати, оберігати та продовжувати наші життя “,- командир військової частини 3008 полковник Володимир Джула.

Записала Віталіна Володимирова