День енергійного прориву в будь-якій сфері життя і діяльності — від професійної до особистої. Кращі астрологи України радять нашим читачам: головне, зібратися з силами і діяти завзято і наполегливо, не зменшуючи взятого спочатку темпу, тоді будь-яка справа виявиться, до снаги.

Овен

День, коли можна з чистим сумлінням робити те, що зазвичай засуджують, — вважатися справжнім егоїстом, тобто, думати не про інших, а про себе, — несподівано ви зрозумієте, що робити це дуже приємно.

Телець

Знаки з минулого, які ви можете отримати в цей час, не тільки створять ностальгічний настрій, а й підкажуть, як вчинити в дуже непростій і заплутаній життєвій ситуації.

Близнюки

Як відомо, фронту без тилу не буває: важко досягти серйозних професійних успіхів, якщо вдома на вас ніхто не чекає і не підтримує — саме час зайнятися зміцненням тилових позицій.

Рак

День сприятливий для аналізу подій, що сталися з вами в недавньому минулому, це допоможе — зрозуміло, в віртуальному сенсі — скинути з плечей тягар проблем і вирушити в майбутнє без нічого.

Лев

Незважаючи на поганий настрій, який може накрити вас без всякого на те приводу, розкисати і падати духом не можна — навпаки, необхідно взяти себе в руки і працювати з ще більшим завзяттям, ніж раніше.

Діва

Відчувши навіть незначне нездужання, необхідно негайно звернути увагу на стан свого здоров’я — найкраще пройти обстеження, яке розповість про організм все.

Терези

Спілкуючись з друзями, намагайтеся не згадувати про колишні образи — це може стати причиною серйозного конфлікту, який — в найбільш піковому випадку — зруйнує взаємини, якими ви дуже дорожите.

Скорпіон

Потужну енергію, приплив якої ви — з великою часткою ймовірності — відчуєте в цей час, необхідно направити на благі справи — насамперед допомогу тим, хто її потребує.

Стрілець

За нові справи сьогодні братися не варто — пуття від них цього дня все одно не буде, а ось підтягувати “хвости”, залишилися від колишнього часу, не тільки можна, а й треба — лад у справах вам не завадить.

Козеріг

Розбираючи помилки минулого, потрібно не каятися в них, а робити висновки зі своїх вчинків, тоді в майбутньому вам вдасться уникнути їхнього повторення, а це найкращий спосіб почуватися успішними і, як наслідок, щасливими.

Водолій

Сьогодні вам — особливо тим, у кого є креативні здібності — зірки наполегливо рекомендують спробувати себе в творчості: несподівано для себе ви виявите, що легко можете на цьому заробляти.

Риби

За перших же симптомів будь-якої недуги необхідно негайно звернутися до лікаря: будь-яку хворобу простіше лікувати, захопивши її на початковому етапі і вживши необхідних заходів.

Тетяна Кондратьєва