Після переїзду до Польщі вона продовжила успішну спортивну кар’єру. В 2017 році навіть здобула вакантний титул чемпіонки Європи серед жінок у легкій вазі, здолавши Ізабель Паре. Після дворічної перерви у зв’язку з вагітністю та пологами Сидоренко повернулася на ринг у 2019 році, перемігши Майру Гомес. Її наступною перемогою була звитяга проти Каріни Копінської в липні 2020 року. Це призвело до рекорду ексвінничанки: 8 перемог – 0 поразок (1 нокаут).

Водночас Олександра Сидоренко у Варшаві відкрила два власних боксерських клуба. В одному із них тренується і навчає молодь, приміром, відомий вінницький боксер-професіонал Тарас Головащенко.

А днями Олександра Сидоренко вразила спортивну громадськість, розмістивши на власній офіційній сторінці (https://www.facebook.com/sidorenko.boxing) свої модельні фото, серед яких було і оголене.

Олександра Сидоренко пояснила, що не прагнула похвалитися своєю зовнішністю, а просто засмучена коментами на кшталт: ′′Мені шкода обличчя боксерок′′ або ′′Я думаю, що вона неправильно вчинила, коли зайнялася боксом “.

– Я займаюся боксом з 12 років. За роки тренувань я виросла і стала жінкою. І займаюся спортом, бо хочу цього і люблю бокс. Тут важливі навички на рингу та зусилля, які вкладаються на тренуваннях. Ніхто не дає балів за красу під час поєдинку і це КЛАСНО! А панове, які кажуть, що мені треба ще щось робити, нехай самі будуть моделями, – емоційно пояснила Олександра Сидоренко.

Фелікс ЖАНІН