– Як президент Федерації важкої атлетики Вінницької області хочу привітати із феєричним виступом на чемпіонаті України з важкої атлетики серед дорослих у Хмельницькому двох наших зірок штанги – вінницьких важкоатлетів Ганну Панову та Руслана Кожакіна. Адже наша команда дуже вдало виступила і МСУМК Ганна Панова встановила одразу 2 дорослих та 2 молодіжних рекорди України. Та стала чемпіонкою України!

А Майстер спорту Руслан Кожакін у запеклій боротьбі зі спробою встановлення рекорду України здобув 2 місце!, – повідомив відомий вінницький підприємець і меценат спорту Сергій Кармаліта. – Приємно, що багаторічна робота тренерів, селекціонерів та благодійників нарешті дала свій результат – золоті та срібні медалі Ганни та Руслана, які вже стали прикладом для молодшого покоління важкоатлетів Вінниці та області. Попереду нові змагання, рекорди, міжнародні старти та Олімпійські ігри, де наша Вінниччина після славетних виступів легендарного Сергія Дідика знову отримала шанс піднятись на найвищі п’єдестали штангістів Європи і світу.

Вперед до нових перемог! Вітаю кожного, хто долучився до цих здобутків наших важкоатлетів від імені обласного і міського спорту! І як президенту федерації важкої атлетики Вінницької області я гарантую, що кожен чемпіон, призер та член нашої команди важкоатлетів отримає відповідну фінансову допомогу і відзнаку за свою важку працю та помості. Бо лише так ми зможемо разом відновити спортивну славу Вінниччини, як краю сильних і мужніх людей, талановитих і цілеспрямованих спортсменів!

Окремо хочу відзначити тренерську роботу майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу з важкої атлетики серед студентів, наставника наших зірок Костянтина Соцкова. Нарешті у нас є класна команда, сплав молодості та досвіду, талановиті тренери і амбітна молодь. Бажаю нових рекордів та впевнених перемог! Так тримати!

Роман Ковальський