Нашу поведінку визначає не розум, а інстинкти, які можуть змусити її робити вчинки, за які вже завтра може бути соромно, кажуть кращі астрологи України. Необхідно опиратися бажанню потурати своїм слабкостям, тому час сприятливий для голодування і дієт, які підуть на користь як тілу, так і душі.

Овен

Людина, яку ви звикли вважати другом, може несподіваним вчинком поставити під сумнів ваші з нею добрі стосунки: не варто на неї ображатися, потрібно зробити висновки і завершити стосунки з нею.

Телець

Тим з вас, у кого є діти тинейджерского віку, сьогодні необхідно особливо уважно за ними спостерігати: вони можуть потрапити під вплив непорядних людей, що може негативно позначитися на їхній поведінці.

Близнюки

Незважаючи на те, що лінощі будуть долати вас з подвійною силою, необхідно всіляко їм протистояти: активно діяти — до того ж як на роботі, так і вдома, де завжди знайдеться поле для діяльності.

Рак

Енергію, якої цього дня буде в надлишку, необхідно направити на зміцнення не власного, а чужого добробуту: чим більше добра ви зробите іншим людям, тим швидше отримаєте його у відповідь.

Лев

Замахуватися сьогодні потрібно тільки на великі і серйозні справи — дрібнота відніме дуже багато часу і сил, але успіхом не увінчається, тому не варто витрачати себе на неї.

Діва

Небажано слухати чужі поради, яких сьогодні буде безліч — тільки ледачий не стане вчити вас, як чинити в ситуації, що склалася, але жити потрібно тільки своїм розумом.

Терези

День категорично не підходить для роботи — толку від неї в цей день не буде, але і байдикувати теж не слід: наприклад, можна навести лад у документах — як реальних, так і віртуальних.

Скорпіон

Сьогодні необхідно відмовитися від будь-яких — навіть незначних — покупок: з великою часткою ймовірності вони виявляться невдалими, тому згодом доведеться шкодувати про витрачені на них гроші.

Стрілець

Можливі претензії з боку рідних або друзів матимуть під собою вагомі підстави, тому замість того, щоб сперечатися і доводити свою правоту, краще дослухатися до думки людей, які бажають вам добра.

Козеріг

Напади гніву, які можуть “накривати” вас в цей день, будуть свідчити про те, що щось у вашому житті йде не так — необхідно проаналізувати свої помилки і за можливості виправити їх.

Водолій

День бажано провести на самоті, тільки там ви зможете обійти численні спокуси, які будуть підстерігати вас з усіх боків — в іншому разі перед ними можна і не встояти.

Риби

Зірки наполегливо рекомендують вам стежити за своїми словами і вчинками — занадто велика ймовірність зробити прикру помилку, про яку згодом доведеться довго шкодувати.

Тетяна Кондратьєва