У минулих номерах газети був опублікований матеріал «Син вінницької старости серед 16 українців, помилуваних королем Таїланду. Олександр мав сидіти там довічно». До редакції звернулись односельчани цієї родини із Рівного та розповіли свою правду про ситуацію.

– Ніхто не давав згоди писати про особисте життя Надії Миколаївни, вказуючи прізвище, посаду та партію, в яку вона входить. Коли матір оббивала пороги і просилась на всі канали та передачі, то тоді консул казав, що нічого не допоможе, мовляв, ви проти системи не попрете. Але Надія Миколаївна хотіла застерегти інших людей, аби знали правду, що таке Таїланд і який жорстокий світ. Коли жінка чотири роки плакала, то нічого. А коли син повернувся, всі прийшли писати про сенсацію… І жінка вже майже місяць плаче.

У Надії Миколаївни на руках всі документи, і в її сина не було довічного позбавлення волі. По-друге, він зовсім не сидів за наркотики, як розповіли вам так звані «знайомі» родини. Всі знають, що Олександр порядна, вихована та совісна людина. І на жоден кримінал він би ніколи в житті не пішов, бо його батьки виховали правильно! Ви щоб побачили ту сім’ю, то відразу все зрозуміли. Надія Миколаївна проста трудяга, працює на землі. І на вибори вона пішла за проханням колеги та фермера Павла Струсевича, який дуже багато зробив для нашого села! Мабуть, хтось з недобросовісних людей вирішив облити брудом цю чудову родину! І ми готові на все, аби стати на її захист, бо таких людей не потрібно паплюжити, а поважати і брати приклад.

Віталіна Трудько