Захисник київського «Динамо» Олександр Тимчик та його дружина Каріна Подолян провели весільну церемонію на березі Київського водосховища. Серед гостей було багато відомих футболістів.

Щаслива наречена вже по­діли­лася найкращими моментами у себе в Інстаграмі. 24-річний футболіст встиг одружитися у паузі між зборами національної команди. Нині він бере участь у «Євро-2020». А зробив пропозицію дівчині ще у жовтні минулого року.

Наш земляк Олександр Тимчик (нар. 20 січня 1997 р. у с. Крикливець Крижопільського р-ну) — український футболіст, правий захисник київського «Динамо» та збірної України. У 10 років його запросили грати за область у футбольній команді «Поділля». Після одного з турнірів у Скадовську Тимчика запросили до команди БРВ-ВІК (м. Володимир-Волинський), що грала в аматорському чемпіонаті України.

У вересні 2013 року перейшов у «Динамо» (Київ) і підписав свій перший професійний контракт.

26 жовтня 2016 року Тимчик дебютував за першу команду «Динамо» в матчі 1/8 фіналу Кубка України проти луганської «Зорі». У липні 2017 року на правах оренди перейшов у кам’янську «Сталь». Із 2013 року виступав за юнацькі, а з 2016 — за молодіжні збірні України різних вікових категорій.

3 вересня 2020 року дебютував у складі національної збірної України в матчі Ліги націй УЄФА проти команди Швейцарії. На 14-й хвилині поєдинку став автором гольової передачі на Андрія Ярмоленка.

Віталіна Трудько