34-річна красуня – прессекретарка компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ», фестивалів Operafest Tuchyn і Vinnytsia Jazzfest

Більше 17 років працює журналістом у Вінниці. За цей час написала сотні репортажів та ексклюзивних інтерв’ю з найвідомішими зірками України та світу: від оскароносного Мішеля Леграна і легендарного Вахтанга Кіка­бідзе до єдиного сина «королеви джазу» Елли Фіцджеральд — Рея Брауна-молодшого, українського генія-класика Мирослава Скорика, най­відомішої диригентки Європи Оксани Ли­нів та багатьох інших.

– Щиро ві­рю, що гарне довге волосся – це сила та краса кожної жінки! Тому головний секрет догляду – любити своє волосся і завжди думати наперед, чим хвилинне бажання поекспериментувати обернеться у майбутньому, – ділиться Валентина Кирильчук. – Особисто я жодного разу не фарбувала своє волосся, не робила шкідливих хімічних завивок чи випрямлянь і не перевантажую його лаками, гелями чи мусами – користувалася ними лічені рази. Люди вигадали незліченну кількість сучасних засобів, але найдієвіший саме природний догляд.

Довговолосій красуні 23 роки. До Вінниці вона приїхала із Житомирської області

За фахом дів­чина – юрист. У майбутньому мріє стати впевненим гравцем на правовому полі.

– Я прагну роз­­виватись, то­му постійно навчаюсь та дізнаюсь для себе щось нове. Переїхала до Він­ниці, бо захотіла кардинальних змін, – каже Ві­таліна Мигуль­ська. Тут — біль­ше можливостей для молоді. І це дуже класно. Своє волосся я бережу з дитинства. Бо батьки навчили, що це найбільша цінність для будь-якої дівчини. Ще зовсім маленькою я обожнювала мультик про Рапунцель. Вже тоді точно вирішила відростити косу до пояса. Можливо, і в мене принц так закохається, як у героїню із мультика.

Софія Копач