Українська телеведуча, наша землячка Іванна Онуфрійчук, яка влаштувала розкішне весілля на Мальдівах, повідомила про скасування другої шлюбної церемонії, яка мала відбутися 24 червня у Туреччині.

Іванна та її коханий, бізнесмен Алмаз, готували свято для рідних у Стамбулі. Втім, через коронавірус його довелося скасувати. Про це ведуча повідомила на своїй сторінці в Instagram.

– Весілля в Стамбулі не буде. Ми мали від­святкувати наше друге весілля з усіма рідними, друзями, колегами… Але через коронавірус Туреччина посилила карантинні умови і такі кардинальні обмеження абсолютно не вписуються у формат нашого весілля. Погодитись на нові умови — не варіант, адже це вже буде не весілля, а звичайна вечеря на вдвічі меншу кількість людей, — написала Іванна.

Додамо, що Іванна навчалася в Академії митної служби України і паралельно працювала моделлю. Перемагала у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР-7 Miss Princess of the World».

Зрештою, стала ведучою програми «Без краватки», у якій проводить інтерв’ю з відомими чоловіками країни.

Зі своїм Алмазом вона познайомилась в Іспанії на курорті. Тоді він був ще одруженим, але не встояв перед чарами красуні з Поділля. Освідчувався Іванці він кілька разів. Востаннє у Львові, коли дівчина святкувала іменини. Подарував Іванні каблучку. Вона сказала «так»…

Віталіна Володимирова