29-річна вінничанка Катерина Жук боролась за серце «Холостяка» бізнесмена Михайла Заливака. Вона закінчила КНУКіМ за спе­ціальністю «міжнародний туризм». Наразі Катя — власниця туристичної агенції, захоплюється подорожами та спортом.

Втім, отримати каблучку від головного героя дівчині не вдалось, але після шоу вона стала дуже популярною. Мабуть, більше через те, що демонструє принади свого тіла в соцмережах. Користувачі засипають Катю компліментами і цікавляться — як їй так вдається чудово виглядати. І дівчина залюбки поділилась з нами секретами своєї стрункої фігури!

– Багато хто запитує, що робити, щоб мати таку, як у мене, красиву фігуру? Потрібно дотримуватися кількох простих правил, і ви будете у чудовій фізичній формі та ваше здоров’я помітно покращиться! — каже Катерина Жук. — Розпочніть свій ранок зі склянки теплої води з лимоном. Це допомагає запустити метаболізм і поліпшити травлення. Необхідно випивати склянку води з лимонним соком натщесерце одразу після пробудження, за 15 хвилин до їди. Також пийте багато води протягом дня. Я випиваю 1,5 літра води в день, хотілося б більше, але не встигаю.

Я ніколи не сиджу на дієтах. Я їм свою улюблену їжу, але роблю це правильно. Намагаюся їсти частіше і меншими порціями. Сніданок повинен бути найпоживнішим. Потім щедрий обід і легка вечеря. Бажано не робити довгих перерв. Тому практикуйте перекуси. Ви можете з’їсти горіхи, фрукти або йогурт. Я, до речі, відмовилася від молочки, крім сиру. І моя шкіра стала кращою. Але зараз не про це. З прийманням їжі нам не вдається отримати добову дозу необхідних вітамінів і мінералів. Тому я вживаю вітаміни додатково. А ще — фізичні вправи. Кожен може обрати спорт, який до душі. Я займаюся у тренажерному залі, виконую силові вправи і не забуваю про розтяжку. Сон — це головний і основний фактор для підтримки себе у хорошій фізичній формі. Саме під час сну наш організм відпочиває і набирає запас сил на наступний день.

Віталіна Володимирова