Останніми роками у світі стає популярною SUP-йога, тобто заняття фізичними вправами на дошках у воді. У Вінницькому SUP-клубі також вирішили не пасти задніх, а розвивати цей модний напрямок. Перше тренування цього літа пройде на базі клубу 30 червня, далі заняття триватимуть двічі на тиждень. Початок – о 6.00.

-Ранкова йога на воді під плескіт хвиль та звуки природи, під бездонним небом та лагідним ранковим сонечком. На вас чекають медитація, комплекс асан, дихальні вправи та релаксація і можливість після заняття трохи поплавати на SUPі (для тих, хто не поспішає ранком на роботу), – інформують у Вінницькому SUP-клубі.

Ось причини, чому ви варто спробувати йогу на своєму весловому борді:
1. Це покращує уважність. Йога SUP вимагає від вас уваги як до руху тіла, так і до дихання. Це життєво важливо, щоб допомогти вам зберегти збалансовану позу на плаваючій дошці.
2. Це покращує силу та рівновагу. Йога SUP допомагає зрозуміти, де ваш баланс слабкий, а де сила. Чим більше ви залучаєте м’язи, щоб утримувати рівновагу, тим більше сили та стійкості ви отримуєте, щоб утримуватися на плаву.
3. Це прекрасний спосіб зняти стрес. Якщо ви коли-небудь займалися яким-небудь водним видом спорту, можете засвідчити, що є щось таке чарівне і спокійне у тому, щоб бути поза водою. Заняття йогою SUP – чудовий спосіб знайти свій дзен і розслабитися.

Фелікс ЖАНІН