28 червня відразу після  збуту амфетаміну оперативники районного відділу поліції за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД у середмісті Тульчина затримали 35-річного зловмисника.  За такий злочин чоловікові загрожує позбавлення волі строком до 8 років.

Повідомляє про це поліція Вінницької області.

За словами керівника тульчинської поліції Василя Костишена, в межах розслідування відкритого кримінального провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України поліцейські провели ряд оперативних заходів та задокументували кілька фактів продажу зловмисником психотропних та наркотичних речовин.

Після чергового збуту амфетаміну підозрюваного затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У зловмисника вилучили наркотичні та психотропні речовини, які направлені на експертизу.

Слідством вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За збут наркотичних та психотропних речовин зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення.

Марина Романова