Детективи обласного главку поліції оголосили про підозру двом жителям Запоріжжя та Житомирської області, які налагодили міжрегіональний канал постачання наркотиків та заборонених предметів у місця позбавлення волі.

Зловмисників з пакунками метадону та канабісу затримали неподалік Ладижина бійці КОРД у ході проведення спільної спецоперації слідчими-детективами обласного главку поліції та працівниками Управління стратегічних розслідувань.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За інформацією слідства, затримані організували канал постачання засудженим наркотиків, психотропів та інших заборонених предметів із Запоріжжя.

25 червня слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури оголосили зловмисникам про підозру за двома статтями кримінального кодексу – ч. 3 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 255-1 ККУ (створення, керівництво злочинною спільною або злочинною організацією, а також участь у ній).

Марина Романова