У Вінниці відбувся військово-спортивний табір-2021 для молоді. Організаторами табору виступили відділ молодіжної політики Вінницької міської ради, VinSmart Центр, Вінницька молодіжна рада. Для  молодих людей провели тренінг з надання домедичної допомоги, майстер-клас з військовими. Хлопці та дівчата змагались в інтелектуальних іграх та спортивних турнірах, в тому числі турніри з футболу та волейболу.

У цьому році військово-патріотичний табір проходив на території одного з дитячих таборів у смт Стрижавка. Його учасниками стали студенти професійно-технічних училищ, навчальних закладів І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів акредитації та молодь з приєднаних територій.

-Молодих людей об’єднала у таборі спільна мета — корисно провести літнє дозвілля та підвищити патріотичний дух. Протягом трьох днів юнаки та дівчата брали участь у різних інтелектуальних конкурсах, фізичних змаганнях, іграх, тренінгах тощо, – каже начальник відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

У перший день табору для молоді провели психологічний тренінг для налагодження комунікації, який допоміг створити дружню атмосферу. Також команди з юнаків та дівчат грали у футбол та волейбол.

У другий день табору відбувся військово-спортивний квест, майстер-клас від військової частини 3028 Національної гвардії України, тренінг з надання домедичної допомоги та інтелектуальна гра «Мозковий штурм».

А останнього дня підбили підсумки турніру з футболу та волейболу. Також всі бажаючі мали можливість зіграти у пейнтбол. Після завершення усіх конкурсів та змагань відбулася церемонія нагородження учасників та переможців військово-патріотичного табору.

Людмила Поліщук