У результаті автопригоди 6 – річна дитина отримала тілесні ушкодження. Поліція встановлює обставини та причини автопригоди.

Повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Аварія сталась близько 17. 00 години на вулиці Відродження.

За попередньою інформацією слідства, 55 – річний водій Fiat Dоblo виконував буксирування іномарки Renault Kangoo. Під час повороту в останнього відбулось блокування керма, внаслідок чого 52 – річний водій Renault не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги, де допустив наїзд на малолітню жительку Тульчинської територіальної громади. В подальшому кермувальник зіткнувся з електроопорою та парканом.

Внаслідок автопригоди дівчинка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до травматологічного відділення місцевої лікарні. Загрози її життю немає.

У кермувальників іномарок взято зразки крові для проведення експертизи на стан сп’яніння

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк

Марина Романова