Внаслідок ускладнення погодних умов (сильного пориву вітру та дощу) з автошляхів області бійці ДСНС прибрали повалені дерева, які перешкоджали руху автотранспорту.

Рятувальники розповіли, що загалом, протягом минулої доби зафіксовано 12 таких виїздів. Зокрема,такі випадки були зафіксовані у Жмеринсьому, Вінницькому, Могилів-Подільському районах та в м. Вінниці.

Бійці ДСНС допомагали громадянам відкачувати воду в обласному центр, де було відкачано близько 114 куб. м води. «Вчора відкачували воду на території Центрального ринку у Вінниці. Точніше, по вулиці Шмідта, 1. Дощова вода підтопила торгові точки. А по вулиці Мічуріна дерева впали на мережу електропередачі», – повідомив Олександр Кутовий, керівник прес-центру ГУ ДСНС України у Вінницькій області. До проведення даних робіт від ДСНС залучалося 82 чоловіки особового складу та 16 одиниць спецтехніки.

У Вороновицькій громаді повідомляють про зірваний дах у місцевій амбулаторії. Практично по всій території Вороновиці, немає електропостачання та кабельного інтернету. Наразі тривають відновлювальні роботи.

Ілона ВАЛЬТЕР