Марина Сотник, фіналістка конкурсу «Міс Україна-2019», відкривала показ бренду «Ridna» народної артистки України Ольги Сумської.

– На річницю компанії «Tanoya» відбувся показ суконь цього бренду. Комітет «Міс Україна» запропонував мені як моделі взяти в ньому участь. Приємно, що Ольга Сумська обрала мене для відкриття показу. Було представлено шість вишуканих суконь, моя називалась «Янгол», – розповідає Марина Сотник.

– У залі панувала особлива атмосфера. Серед моделей були усі фіналістки конкурсу краси «Міс Україна»: Анастасія Коваль, Тетяна Чапля, Альона Смірнова та Анастасія Віллані.

Марина Сотник у сукні «Янгол»

Ексклюзивно для «33-го каналу» Ольга Сумська розповіла про початок своєї дизайнерської роботи та поділилась секретами успіху. Бо хто б міг подумати, що вона стане однією із найпопулярніших дизайнерок 2021 року.

– З дитинства я про це мріяла. Та все ж вирішила продовжувати акторську династію Сумських. Проте зараз маю змогу реалізувати себе в омріяній сфері. Зі своєю колекцією «Ridna» я дебютувала у минулому році, — каже Ольга Сумська. — Показ був присвячений 120-річчю творчості Катерини Білокур. Це жінка, яка мене надихнула. Українцям сподобалась моя колекція, тому я вирішила, що зупинятись не буду. Поки не ставлю власне виробництво на широкий потік, бо потрібна велика команда…

До речі, на день народження друзі подарували мені новеньку сенсорну швейну машинку. Тепер їх у мене 4. Тому будемо розширюватись. Всім, хто бажає досягти успіху у будь-якій сфері, раджу наполегливо працювати над собою, контролювати весь процес та ніколи не опускати руки.

Софія Копач