У Вінницькій області сьогодні обиратимуть запобіжний захід водієві, який напідпитку збив візочок із малюком. Сталося все у селі Ладижинські хутори.

Мама з дитиною гуляли узбіччям, коли кермувальник зніс візок на шаленій швидкості. 11-місячна Домініка зазнала тяжких травм. Дівчинка в реанімації, в неї черепно-мозкові травми, численні переломи і забої, але вона притомна. Лікарі кажуть – те, що маля вижило – диво.

Винуватець аварії – місцевий житель, йому 47. На місці поліція перевіряла його на алкоголь – тест показав 0,3 промІле, що у півтора раза більше за норму. Нині чоловік у слідчому ізоляторі.

“Полетіла машина, підняла пилюку, я закрила козирьок і хотіла розвернути, але не встигла, заскрипіли колеса і коляска полетіла, я цієї миті навіть не пам’ятаю. Я побігла за машиною і в траві знайшла Домініку, а машина поїхала далі з візком, свідки казали, що машина з візком каталась далі два круга, я цього не бачила”, – розповідає мама травмованої дитини Вікторія Браславець.

У дівчинки лікарі діагностували травми, набряк мозку, перелами, забиття внутрішніх органів, закриту травму грудної клітки і контузію легень.

Подробиці у газеті “33-й канал”.

Валентина Лісова