Моя внучка закінчила школу №15. Це звичайна школа, не ліцей і не гімназія, а які тут чудові педагоги! Я рада, що 11 років поряд з моєю дитиною були справжні професіонали. Хочу щиро подякувати дирекції, першій вчительці Алісі Миколаївні, терпеливим та доброзичливим класним керівникам Юлії Михайлівні й Галині Дмитрівні. Приємні спогади у дітей та батьків залишаться про останню. Сувора, справедлива, турботлива, вона знаходила час поспілкуватись, дати пораду, привітати з днем народження. На уроках історії Галина Дмитрівна розповідала не тільки про історичні події, а й переконувала, що найголовніше в житті бути гідними людьми, любити і берегти свою землю.

Теплі слова подяки хочу висловити вчителю математики Олені Володимирівні. Спокійно, вимогливо, так доступно пояснювала матеріал, що важкі формули і теореми ставали легкими та зрозумілими. А Юлія Михайлівна, Наталія Олегівна, Людмила Миколаївна стільки цікавинок підбирали на уроки мови та літератури, що 45 хвилин пролітали миттєво. Незабутні уроки доброти, людяності, багато практичних знань, які потрібні у житті, дали Ольга Олександрівна, Зоя Вікторівна, Леся Володимирівна, Наталія Сергіївна, Світлана Василівна та вчителька інформатики Олена Володимирівна.

Безмежну вдячність усім вчителям хочу виразити словами М. О. Некрасова:

Учителю, перед ім’ям твоїм

Дозволь смиренно стати на коліна.

Тож бажаю Вам, дорогі наставники, здоров’я, добра, терпіння, довгих років життя, бо “не вмирають вчителі, допоки є на світі учні”.

Король Євгенія Іванівна